Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ο αριθμός εισιτηρίων της Ομόνοιας στο ΓΣΠ

  14/11/2019 11:45
Ο αριθμός εισιτηρίων της Ομόνοιας στο ΓΣΠ

Ο αριθμός εισιτηρίων της Ομόνοιας στο ΓΣΠ

  14/11/2019 11:45

Τον αριθμό των εισιτηρίων που κόπηκαν μέχρι στιγμής από τους φίλους της Ομόνοιας, στις αναμετρήσεις με Σαλαμίνα, Απόλλωνα, Ολυμπιακό και ΑΕΛ, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λευκωσίας, Ανδρεάς Δημητρίου, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 95. 

Το τριφύλλι έχει κόψει συνολικά 33156 εισιτήρια, με τα 8289 να είναι μέσος όρος ανά παιχνίδι, με τον Ανδρέα Δημητρίου να τονίζει πως είναι αρκετά ικανοποιητική η παρουσία του κόσμου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Η θέση της Ομόνοιας για Ουζόχο-Παναγή και την κάθοδο ξένων διαιτητών

«Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε, που βρισκόμασταν σε τέτοια βαθμολογική θέση μετά την 9η αγωνιστική. Στα πέντε από τα εννέα παιχνίδια κρατήσαμε την εστία μας ανέπαφη. Στα θειικά, η ομάδα αγωνίζεται με πάθος και δεν έχει παρουσιαστεί κρούσμα απειθαρχίας. Η απόδοση μας σε μερικά παιχνίδια θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Αν κρίνουμε τις αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι, κρίνουμε θετική τη μέχρι τώρα πορεία. Οι στόχοι της ομάδας δεν θα αναπροσαρμόζονται από αγωνιστική σε αγωνιστική. Είναι ικανοποιητική η παρουσία του κόσμου. Ξεχωρίζει ο κόσμος της Ομόνοιας. Διαθέσαμε 33156 εισιτήρια μέχρι σήμερα. Τα 8289 να είναι μέσος όρος ανά παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας