Η ανακάλυψη Μπαλταζάρ, το λαχείο Κέρκεζ και η επιστροφή στην Εθνική

Την επιστροφή του στις κλήσεις της Εθνικής Ανδρών, εξαργύρωσε ο Χρίστος Γουίλερ με τις πολύ καλές του εμφανίσεις του με τη φανέλα της ΑΕΛ.

Η απουσία του ποδοσφαιριστή της ομάδας της Λεμεσού από τις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ραν Μπεν Σιμόν, το προηγούμενο διάστημα προκάλεσαν αρκετές συζητήσεις.
 
Ο νεαρός άσος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, καθώς είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος στο αρχικό σχήμα του προπονητή του, Ντούσαν Κέρκεζ.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Γουίλερ, συμφώνησε με τον Δημήτρη Μασιά, ο οποίος πλέον είναι ο ατζέντης του και τον εκπροσωπεί.
 
Ο αριστερός οπισθοφύλακας, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Απόλλωνα το 2014, ενώ το 2016 δόθηκε δανεικός στην Καρμιώτισσα.

Ακολούθως, επέστρεψε στους κυανόλευκους και ο ίδιος δεν επιθυμούσε να παραχωρηθεί και πάλι  δανεικός, ωστόσο τέθηκε εκτός ομάδας.

Στη συνέχεια ο Γουίλερ ήθελε να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη, ούτως να παίρνει αγωνιστικά λεπτά, έτσι και μετακόμισε στην ΑΕΛ, όπου ο τότε τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας, Μπρούνο Μπαλταζάρ, τον ανέδειξε και ακολούθως, ο Ντούσαν Κέρκεζ τον καθιέρωσε στην ομάδα του λέοντα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Η ετοιμότητα του Μερκή και η αποθέωση των Σκωτσέζων (vid)

Αγωνίστηκε σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος (σ.σ. οκτώ αγώνες), πλην το παιχνίδι με την Πάφο, στο οποίο ήταν τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες, καταγράφοντας 674 αγωνιστικά λεπτά, ενώ σε παιχνίδια που έδωσαν οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού, στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ, αγωνίστηκε 138 λεπτά.

Ο Κύπριος διεθνής, αποτελεί την πρώτη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας της ΑΕΛ, με τον κόουτς του να τον εμπιστεύεται περίτρανα, και εφόσον δώσει συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις, είναι θέμα χρόνου για το πόσο ακόμη θα είναι κάτοικος Λεμεσού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»