Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Γι’ αυτό ξεχωρίζει η Νέα Σαλαμίνα!

  16/11/2019 12:41
Γι’ αυτό ξεχωρίζει η Νέα Σαλαμίνα!

Γι’ αυτό ξεχωρίζει η Νέα Σαλαμίνα!

  16/11/2019 12:41
Ανέκαθεν τα τελευταία χρόνια η Νέα Σαλαμίνα, είναι το σωματείο που δίνει μεγάλες και συνεχείς ευκαιρίες στους Κύπριους ποδοσφαιριστές να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Το προσφυγικό σωματείο είναι από τις λιγοστές ομάδες πλέον στο πρωτάθλημα που όχι μόνο δίνουν ευκαιρίες στον Κύπριο ποδοσφαιριστή, αλλά τον καθιερώνουν και στην ενδεκάδα.
 

Δεν πρόκειται να πούμε ξανά για τον Ιωάννη Κωστή. Ο νεαρός άσος της Νέας Σαλαμίνας, είναι ένα τεράστιο ταλέντο, με τους ερυθρόλευκους, να βάζουν το δικό τους λιθαράκι στην ανάδειξή του.

Από την άλλη, ένας άλλος ποδοσφαιριστής που αξίζει σχολιασμού είναι ο Κύπρος Χριστοφόρου. Ο δεξιός ακραίος οπισθοφύλακας της ομάδας του Σάββα Πουρσαϊτίδη, είναι ο πρώτος στη λίστα των ποδοσφαιριστών που μετρούν τις περισσότερες συμμετοχές.
 

810 λεπτά έχει καταγράψει το κοντέρ σε αυτές τις πρώτες εννιά αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Μπορεί ο Κύπρος να μην είναι ο ποδοσφαιριστής που θα πάρει την ίδια πορεία με τον Κωστή, αλλά αν μη τι άλλο βγάζει και με το παραπάνω το ψωμί που παίρνει.

Είναι μια κίνηση που κάνει συχνά η Νέα Σαλαμίνα, στο να επενδύει σταδιακά και με τρόπο στον Κύπριο ποδοσφαιριστή, που πρέπει να προβληθεί από τα Μέσα αλλά και να επιβραβευτεί από τους αρμόδιους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας