Το φλερτ του Ρόκα και το αναμενόμενο... ενδιαφέρον

Για πιθανό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπο του Απόστολου Γιάννου κάνει λόγο δημοσίευμα στην Ελλάδα. 
 
Ο Αυστραλός επιθετικός της ΑΕΚ, είχε συνδέσει το όνομα του με τον Παναθηναϊκό, αφού πριν βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την ομάδα της Λάρνακας, είχε έντονο φλερτ με τους ανθρώπους των πρασίνων. Ο λόγος που ο Γιάννου αποφάσισε εν τέλει την ΑΕΚ, ήταν τα οικονομικά προβλήματα που ταλάνιζαν τον Ελληνικό σύλλογο.
 
Ο τωρινός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Τσάβι Ρόκα, ήταν ο άνθρωπος που τον έπεισε για να μετακομίσει στην Κύπρο. Έτσι μετά και την συμφωνία του Ισπανού, βγήκαν εκ νέου στη φόρα οι φήμες περί μετακίνησης του Απόστολου Γιάννου στο τριφύλλι της Ελλάδας.
 
Δείτε το ρεπορτάζ του sport24.gr:
 
Ο ΓΙΑΝΝΟΥ

Ένας από τους παίκτες, που πήρε ο Ρόκα στην ΑΕΚ Λάρνακας τον Γενάρη του 2018, ήταν ο Απόστολος Γιάννου. Τότε το όνομά του είχε παίξει και για τον Παναθηναϊκό, αλλά προτίμησε να πάει στην ΑΕΚ, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης του Παναθηναϊκού . Ο Γιάννου τα πάει μία χαρά στην ΑΕΚ και το ερχόμενο καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του. Ας το έχουμε υπόψη μας, διότι μπορεί το όνομά του να παίξει και πάλι για τον Παναθηναϊκό, που θα ενισχυθεί στην επίθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Άλλη μια νίκη για την Πάφο και ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο-Νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Άρη
Ισόπαλο το ντέρμπι στην Αρένα-Διατηρεί το προβάδισμα για την τρίτη θέση η ΑΕΚ
UEFA: Τα χρήματα που πήραν οι κυπριακές ομάδες για τους διεθνείς
Μπαίνουν στη μάχη για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος οι ομάδες-Οι ενδεκάδες των ντέρμπι
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17