Το εμπόδιο στο Παραλίμνι και ο ΑΠΟΕΛ που μπαίνει σε λίστα αναμονής

Στο Παραλίμνι θα ταξιδέψει η Ομόνοια, το Σάββατο (23/11) για να αντιμετωπίσει την Ένωση, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, με πρώτιστο σκοπό τη συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, αλλά και τους τρεις βαθμούς. 
 
Η ομάδα του Παραλιμνίου θα παλέψει για θετικό αποτέλεσμα, καθώς καίγεται για βαθμούς, ωστόσο η Ομόνοια θέλει τους τρεις βαθμούς για να διατηρηθεί στα ψηλά της βαθμολογίας.

Ο προπονητής του τριφυλλιού, Χένινγκ Μπεργκ είναι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο σιγά-σιγά η… νέα Ομόνοια φαίνεται να αποκτά χημεία.   
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα εισιτήρια της Ομόνοιας για την έξοδο στο Παραλίμνι

Η ομάδα της Λευκωσίας έχει δεχτεί έξι γκολ σε εννέα αγώνες, κάτι το οποίο αποδεικνύει την πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά των Λούφτνερ και Λανγκ.

Είναι εμφανές πως οι δύο στόπερ των πρασίνων, έχουν αρχίσει να δένουν μεταξύ τους, όπως και οι ακραίοι αμυντικοί Μαυρίας και Λέζιακς, οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Στο στρατόπεδο του τριφυλλιού, επικρατεί ικανοποίηση για τη μέχρι στιγμής παρουσία της ομάδας ωστόσο την ίδια ώρα δεν υπάρχει εφησυχασμός, καθώς ο δρόμος είναι αρκετά μακρύς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το πορωτικό μήνυμα της Ομόνοιας για τον Πράσινο Λαό

Στην 11η αγωνιστική η ομάδα της Λευκωσίας θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ και ένα ντέρμπι αιωνίων έχει κάθε φορά το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον. Αυτό που έχει σημασία όμως για τους πράσινους, είναι πως ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να περιμένει, αφού προέχει η δύσκολη έξοδος στο Τάσος Μάρκου με την Ένωση.

Η Ομόνοια, προέρχεται από δύο σερί νίκες με Εθνικό και ΑΕΛ, με απολογισμό σε εννέα αγώνες πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα.

Την πρώτη θέση μοιράζεται με την Ανόρθωση το τριφύλλι με 18 βαθμούς, ωστόσο αυτό που είναι σημαντικό είναι παιχνίδι με παιχνίδι η εικόνα της ομάδας να βελτιώνεται, ούτως ώστε οι ποδοσφαιριστές να ανταποκριθούν στους στόχους του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μίλησε για το… κόμπλεξ του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ομόνοια ο Νεκτάριος

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία