Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Μίλησε για το… κόμπλεξ του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ομόνοια ο Νεκτάριος

  19/11/2019 13:06
Μίλησε για το… κόμπλεξ του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ομόνοια ο Νεκτάριος

Μίλησε για το… κόμπλεξ του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ομόνοια ο Νεκτάριος

  19/11/2019 13:06
Τέλος στην καριέρα του αποφάσισε να δώσει πριν από μερικές μέρες ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου. Ο πρώην αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα όσα έζησε όντας ποδοσφαιριστής, τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό. 
 
Ο Κύπριος πρώην πλέον ποδοσφαιριστής θυμήθηκε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά χρόνια στον ΑΠΟΕΛ, όταν οι γαλαζοκίτρινοι προσπαθούσαν να φτάσουν σε τίτλους την Ομόνοια.
 
 
«Είναι δύσκολο να αποφασίσεις πως ήρθε η ώρα να το σταματήσεις. Αν με ρωτήσετε αν ήταν το ιδανικό τέλος, θα έλεγα ότι ήθελα να ήταν διαφορετικό, αλλά χαίρομαι που είναι αυτό που είναι. Ξεκινώ άμεσα το επόμενο βήμα. Ήταν μια ευλογιά για εμένα για να μπορέσω να προχωρήσω στο επόμενο βήμα. Ήταν κάτι που έγινε απότομα. Ήταν δική μου απόφαση και τη ομάδας», ανέφερε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου για το τέλος της καριέρας του.
 
 
«Ξεκινώντας στον ΑΠΟΕΛ το 2000 και είχαμε το… κόμπλεξ, γιατί νιώθαμε μειονεκτικά που κυνηγούσαμε την Ομόνοια στους τίτλους. Μπορώ να σκεφτώ πολλές αναμνήσεις, και τις τρελές πορείες στην Ευρώπη που έφεραν τον ΑΠΟΕΛ εδώ που βρίσκεται σήμερα. Δεν βάζω μέσα μόνο την πρόκριση στους 8. Κάθε πρόκριση και ευρωπαϊκή επιτυχία έκρυβε μια σπουδαιότητα», κατέληξε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου για την πορεία του στον ΑΠΟΕΛ αλλά και τα χρόνια όπου η Ομόνοια είχε περισσότερους τίτλους.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας