Η ιστορία του Νεκτάριου με Ιβάν και οι σκέψεις για να πάει σε άλλη ομάδα

Για το τέλος της καριέρας του και την φυγή του από τον ΑΠΟΕΛ, μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, στον Super Sport FM, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε σε μια ιστορία στο παρελθόν, που είχε συνομιλία με τον πρόεδρο της ομάδας, Πρόδρομο Πετρίδη.
 
Τη ίδια ώρα ο 35χρονος, τόνισε πως δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία να διαλέξει τρίτη ομάδα στην Κύπρο, για να αγωνιστεί και ότι ο στόχος του ίδιου έχει επιτευχθεί. 
 
«Ήταν μια δύσκολη απόφαση για να φύγω από τον ΑΠΟΕΛ. Βγήκα δικαιωμένος, γιατί ένιωθα πως ήμουν σε θέση να αγωνιστώ. Ο στόχος που είχα βάλει για να πάω σε μια ομάδα και να αγωνίζομαι, είχε επιτευχθεί. Ακόμα θα μπορούσα να αγωνίζομαι, αλλά σταμάτησα τώρα που εγώ το ήθελα. Ήταν η κατάλληλη απόφαση, στην κατάλληλη στιγμή. Αν μου έλεγαν 20 χρόνια πριν που υπέγραψα το συμβόλαιο μου, πως θα ζούσα αυτά που έζησα δεν θα με ένοιαζε το πότε θα τελειώνει. Η ιστορία δεν ξεγράφεται, είναι εκεί», πρόσθεσε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και της Δόξας, για τον τρόπο που τελείωσε την καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Μίλησε για το… κόμπλεξ του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ομόνοια ο Νεκτάριος

Σε ερώτηση που του έγινε, αν σκέφτηκε να πάει σε άλλη ομάδα μετά τη Δόξα, ο Νεκτάριος είπε «είμαι βέβαιος ότι είμαι σε θέση να αγωνίζομαι, αλλά όσο περνούσαν οι μέρες αποφάσισα πως πρέπει να μπει ένα τέλος. Δεν ήθελα να μπω σε διαδικασία αν διαλέξω τρίτη ομάδα στην Κύπρο για να αγωνιστώ, όπως είπα ήταν δύσκολη και απόφαση που έφυγα από τον ΑΠΟΕΛ. Είμαι βέβαιος, ότι έγινε, ότι έπρεπε να γίνει».

«Θυμάμαι που μιλούσαμε με τον κύριο Πρόδρομο και του είπα δεν θέλω να πάω δανεικός θα μείνω εδώ. Ήρθε ο κύριος Γιοβάνοβιτς και από το πρώτο παιχνίδι, φάνηκε πως ήθελε να με βάλει στην ομάδα. Από το δεύτερο παιχνίδι έπαιξα βασικός. Ήταν ένα κομβικό σημείο για την καριέρα μου. Κομβικό σημείο επόμενο, ήταν το πρωτάθλημα το 2009. Τόσο για την προσωπική μου συνεισφορά, αλλά και για την ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα, αφού είχε και η Ομόνοια πάρα πολύ καλή ομάδα και έκανε και καλές μεταγραφές. Είχαμε κάνει 16 σερί νίκες. Ήταν ένα πρωτάθλημα, το οποίο θα θυμάμαι», κατέληξε ο πρώην ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων για τις στιγμές που κρατάει σήμερα από την μεγάλη καριέρα του στον σύλλογο της Λευκωσίας.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό