Ξεσπαθώνει ο Ολυμπιακός: Ποιος θα πληρώνει το VAR

Στην κάρτα φιλάθλου και την κάθοδο ξένων διαιτητών, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 95, ενώ τόνισε παράλληλα πως οι ξένοι διαιτητές και το VAR θα έχουν αρκετά έξοδα. 
 
«Ο κύριος λόγος της μείωσης της προέλευσης στα γήπεδα, δεν είναι η κάρτα. Θα βρεθεί μια λύση, όμως δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε τους οργανωμένους. Ένας 50χρονος δεν δημιουργεί προβλήματα στο γήπεδο. Πρέπει κάποιοι να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους. Για να δούμε τι μπορεί να γίνει. Υπάρχει μια νομοθεσία και πρέπει να δούμε τι μπορεί να βελτιωθεί», ανέφερε ο Κώστας Σεραφείμ για τo μέτρο της κάρτας φιλάθλου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Για τον Γιώργο, έναν αγνό φίλαθλο, που έμελλε να φύγει νωρίς…

Για την κάθοδο ξένων διαιτητών και το VAR o πρόεδρος της ομάδας της Λευκωσίας είπε «ποιος θα καθορίσει ποιο είναι ντέρμπι για να έρθει ξένος διαιτητής. Είναι επιφανειακό να ζητάμε να έρθουν ξένο διαιτητές για κάποια ντέρμπι. Δηλαδή οι υπόλοιπες ομάδες τι είναι; Είναι δεύτερης ταχύτητας; Το κόστος των ξένων διαιτητών ποιος θα το πληρώνει; Το κόστος του VAR ποιος θα πληρώνει; To 50% θα είναι από την Ομοσπονδία, το άλλο 50% πως θα το πληρώνουν τα σωματεία με τα 100-120 εισιτήρια. Ένα δεκαχίλιαρο θα θέλει η ομάδα μου για να παίξει. Μα για να έχω τόσα έσοδα, πρέπει να κόψω δύο χιλιάδες εισιτήρια».

«Κερδίσαμε το Σαν Μαρίνο (γέλια)! Πάμε πίσω-πίσω δεν πάμε μπροστά. Προωθήσαμε κάποια νεαρά παιδιά. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό να παίξουν κάποια παιδιά με το Βέλγιο», κατέληξε για την Εθνική Κύπρου ο Κώστας Σεραφείμ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan