Ζήτησε υπομονή και υπεραμύνθηκε του Μπεν Σιμόν ο Λαϊφης

Στο γεγονός πως η Εθνική χρειάζεται πίστη και υπομονή στάθηκε ο Κύπριος διεθνής αμυντικός, Κωνσταντίνος Λαϊφης, μιλώντας στον Super Sport FM.

Την ίδια ώρα ο στόπερ της Σταντάρ Λιέγης, μίλησε για την παρουσία του στη βελγική ομάδα, ενώ τόνισε πως ο Ραν Μπεν Σιμόν είναι ένας πολύ καλός προπονητής.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ  Οι μαύρες μνήμες της εξάρας τα ερωτήματα και η... παρέμβαση του Κούμα
 
«Δυστυχώς δεν ήταν ένα αποτέλεσμα που μας άρεσε. Παίζαμε με το νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη. Δεν περιμέναμε και πολλά πράγματα. Προσπαθήσαμε όμως και αυτό κάτι σημαίνει. Υπήρχαν και κάποια παιδιά που έκαναν πρώτη εμφάνιση», ανέφερε ο κεντρικός αμυντικός για την ήττα από το Βέλγιο.

Για την Εθνική και τα παιχνίδι στο μέλλον, ο Κωνσταντίνος Λαϊφης είπε «είχαμε βελτίωση στον τρόπο που παίζουμε και βλέπουμε τον αντίπαλο. Γίνεται προσπάθεια από όλους. Θέλει χρόνο. Υπάρχουν νεαρά παιδιά που μπαίνουν στην ομάδα. Πιστεύω σε αυτή την Εθνική, θέλει χρόνο και υπομονή. Μπορούμε να καταφέρουμε κάτι στο μέλλον. Υπάρχει ταλέντο, όμως δε φτάνει μόνο αυτό. Φτάνει να πάρουν παιχνίδια στην ομάδας. Δεν μπορούν να έρχονται στην Εθνική και να αγωνίζονται μόνο σε ένα παιχνίδι, απέναντι σε παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Η τελική κατάταξη της Κύπρου στον όμιλο του άπιαστου Βελγίου
 
«Ο κόσμος θα κρίνει. Για να πάμε μπροστά, πρέπει να δεχθούμε την πίεση. Είναι πολύ καλός ο προπονητής, μας βοηθάει, όπως και όλο το τιμ μας στηρίζουν», ανέφερε για τον ομοσπονδιακό προπονητή και το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής.
 
«Γίνομαι τώρα από τους παλιούς και ο κόσμος ζητάει κάτι παραπάνω από εμένα. Είναι ομάδα που γεννάει ταλέντα η Σταντάρ. Στα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστεί και θα έχει αρκετές επιτυχίες. Αν νικήσουμε στο Γιουρόπα θα περάσουμε παρακάτω», κατέληξε ο Λαϊφης για την παρουσία του στην ομάδα του Βελγίου.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ