Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Καρφώνει» τον Παντελή για τέρατα ο Πουλλαϊδης

  20/11/2019 13:10
«Καρφώνει» τον Παντελή για τέρατα ο Πουλλαϊδης

«Καρφώνει» τον Παντελή για τέρατα ο Πουλλαϊδης

  20/11/2019 13:10
Μήνυμα προς τον κόσμο της Ανόρθωσης έστειλε ο Χρίστος Πουλλαϊδης, στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε για την παρουσίαση του νέου μεγάλου επενδυτικού εγχειρήματος, Champions Share.
 
Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του συλλόγους της Αμμοχώστου, Ευγένιος Χμπουλάς, τόνισε πως η νυν διοίκηση έχει επιστρέψει το 70% σε παλιές υποχρεώσεις, και μόνο το 30% έχει χρησιμοποιηθεί για τις τρέχουσες ανάγκες.
 
«Η Ανόρθωση έχει τον καλύτερο πρόεδρο και το καλύτερο συμβούλιο που μπορούσε να φανταστεί. Έχουμε τον καλύτερο προπονητή που μπορούσαμε να φανταστούμε και την καλύτερη ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια. Είναι κοινή η προσπάθεια για να φτάσουμε στο όνειρο. Το μήνυμα μου στους απανταχού Ανορθωσιατες είναι να γίνουν μέρος της επιτυχίας», ανέφερε αρχικά ο επενδυτής της Ανόρθωσης, Χρίστος Πουλλαϊδης.
«Έμαθα πολύ περισσότερα όταν έφυγα από πρόεδρος. Ανακαλύψαμε τέρατα όταν επέστρεψα. Ένας άνθρωπος που ήξερε από το κυπριακό ποδόσφαιρο δεν είχε επίγνωση τι έκανε; Τώρα όμως έχει αναλάβει την δικαιοσύνη την υπόθεση».
 
«Όλες οι δυνάμεις που αποτελούν το οικοδόμημα της Ανόρθωσης έχουν ενωθεί και σύντομα πιστεύω θα φέρουν επιτυχίες. Στις σύγχρονες εποχές πέραν της επιθυμίας χρειάζεται και χρήμα. Παρά να πάμε σε δωρεές και εισφορές σκεφτήκαμε να πάμε σε ένα επενδυτικό και πρωτοποριακό πλάνο. Είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα έχει όλα τα συστατικά για να έχει επιτυχίες. Η πρόταση που παρουσιάζουμε σχετίζεται με τις ευρωπαϊκές επιτυχίες της ομάδας. Δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης γι’ αυτή την επένδυση. Τώρα που είναι η ώρα του κόσμου ελπίζουμε ότι αυτή η πορεία θα έχει πολύ περισσότερους υποστηρικτές. Η βοήθεια και η στήριξη που είχαμε από τον κόσμο μέχρι στιγμής ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Μέχρι σήμερα η νυν διοίκηση από όλες τις εισπράξεις που πήρε από τον Ιούνιο τις έχει επιστρέψει το 70% σε παλιές υποχρεώσεις και μόνο το 30% το έχει χρησιμοποιήσει για τις τρέχουσες ανάγκες. Ο δρόμος ακόμα είναι δύσκολος αλλά βατός», ήταν οι δηλώσεις του προέδρου της Κυρίας στη δημοσιογραφική διάσκεψη.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας