«Καρφώνει» τον Παντελή για τέρατα ο Πουλλαϊδης

Μήνυμα προς τον κόσμο της Ανόρθωσης έστειλε ο Χρίστος Πουλλαϊδης, στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε για την παρουσίαση του νέου μεγάλου επενδυτικού εγχειρήματος, Champions Share.
 
Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του συλλόγους της Αμμοχώστου, Ευγένιος Χμπουλάς, τόνισε πως η νυν διοίκηση έχει επιστρέψει το 70% σε παλιές υποχρεώσεις, και μόνο το 30% έχει χρησιμοποιηθεί για τις τρέχουσες ανάγκες.
 
«Η Ανόρθωση έχει τον καλύτερο πρόεδρο και το καλύτερο συμβούλιο που μπορούσε να φανταστεί. Έχουμε τον καλύτερο προπονητή που μπορούσαμε να φανταστούμε και την καλύτερη ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια. Είναι κοινή η προσπάθεια για να φτάσουμε στο όνειρο. Το μήνυμα μου στους απανταχού Ανορθωσιατες είναι να γίνουν μέρος της επιτυχίας», ανέφερε αρχικά ο επενδυτής της Ανόρθωσης, Χρίστος Πουλλαϊδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Ζήτησε υπομονή και υπεραμύνθηκε του Μπεν Σιμόν ο Λαϊφης

«Έμαθα πολύ περισσότερα όταν έφυγα από πρόεδρος. Ανακαλύψαμε τέρατα όταν επέστρεψα. Ένας άνθρωπος που ήξερε από το κυπριακό ποδόσφαιρο δεν είχε επίγνωση τι έκανε; Τώρα όμως έχει αναλάβει την δικαιοσύνη την υπόθεση».
 
«Όλες οι δυνάμεις που αποτελούν το οικοδόμημα της Ανόρθωσης έχουν ενωθεί και σύντομα πιστεύω θα φέρουν επιτυχίες. Στις σύγχρονες εποχές πέραν της επιθυμίας χρειάζεται και χρήμα. Παρά να πάμε σε δωρεές και εισφορές σκεφτήκαμε να πάμε σε ένα επενδυτικό και πρωτοποριακό πλάνο. Είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα έχει όλα τα συστατικά για να έχει επιτυχίες. Η πρόταση που παρουσιάζουμε σχετίζεται με τις ευρωπαϊκές επιτυχίες της ομάδας. Δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης γι’ αυτή την επένδυση. Τώρα που είναι η ώρα του κόσμου ελπίζουμε ότι αυτή η πορεία θα έχει πολύ περισσότερους υποστηρικτές. Η βοήθεια και η στήριξη που είχαμε από τον κόσμο μέχρι στιγμής ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Μέχρι σήμερα η νυν διοίκηση από όλες τις εισπράξεις που πήρε από τον Ιούνιο τις έχει επιστρέψει το 70% σε παλιές υποχρεώσεις και μόνο το 30% το έχει χρησιμοποιήσει για τις τρέχουσες ανάγκες. Ο δρόμος ακόμα είναι δύσκολος αλλά βατός», ήταν οι δηλώσεις του προέδρου της Κυρίας στη δημοσιογραφική διάσκεψη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη