Η έκκληση των ΑΠΟΕΛιστών για τον Νικόλα που δίνει μάχη με την ζωή

Με όγκο στον εγκέφαλο διεαγνώσθη ο οπαδός του ΑΠΟΕΛ, Νικόλας Θεολόγου, με τους γαλαζοκίτρινους να απευθύνουν έκκληση για βοήθεια, αφού τα έξοδα ξεπερνούν τα €750.000.

«Ένας αδελφός μας, ο Νικόλας διεγνώσυθη με όγκο στον εγκέφαλο και πρέπει να μεταβεί σε εξειδικευμένα κέντρα της Αμερικής για θεραπεία, η οποία ξεπερνά τα €750.000. Καλούμε όλο τον κόσμο να μας βοηθήσει στην προσπάθεια αυτή.

Για όσα μέλη του Συνδέσμου μας προμηθευτούν εισιτήριο για τον αγώνα στο Λουξεμβούργο, θα υπάρχει επιπλέον χρέωση €5 λαχνός για στήριξη της προσπάθειας. Λαχνοί των €5 θα υπάρχουν και καθημερινά στον Σύνδεσμο από τις 18:00 μέχρι τις 20:00, όπως επίσης και στο Fan Day της ομάδας στον Αρχάγγελο την ερχόμενη Κυριακή», αναφέρουν σε ανάρτησή τους οι γαλαζοκίτρινοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια