Έτρεξαν, φώναξαν αλλά τελικά... κόλλησαν στο μηδέν ΑΕΛ και Ολυμπιακός

Στο μηδέν έμειναν ΑΕΛ και Ολυμπιακός στο Τσίρειο στάδιο, με τους γηπεδούχους να ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι, όμως δεν κατάφεραν να φθάσουν στο γκολ, ενώ από την άλλη οι μαυροπράσινοι αμύνθηκαν σωστά και έφτιαξαν τις ευκαιρίες του. 
 
Η ταυτότητα του αγώνα:

Η Πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΛ, ήρθε μόλις στο 3’ με τον Γερολέμου να κάνει το φαλτσαριστό σουτ λίγο έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Μπάζια.

Ο Μπιλάλ έκανε το δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή της ΑΕΛ, ωστόσο ο Βοζίνια έδιωξε σε κόρνερ. Αυτή ήταν η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενος στο 17’.

Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Αβράαμ στο 35’, μετά από γύρισμα που έγινε στην περιοχή κέρδισε κόρνερ και στη συνέχεια ο Αγκάνοβιτς έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα πέρασε εκτός.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπάιζα με λανθασμένη απομάκρυνση έδωσε τη μπάλα στον Γερολέμου, με τον δεύτερο να σκάβει τη μπάλα προς την εστία του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν ήταν εύστοχο το σουτ του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Φώναζε στον Αναστασίου ο Κέρκεζ-Τα δύο πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΛ

Στο 40’ ο Ολυμπιακός απάντησε με τον Αγιτέ, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ και νίκησε τον Βοζίνια, όμως ο Ν. Τεϊσέιρα, πρόλαβε τη μπάλα προτού καταλήξει στην εστία.


Στο 47' βρέθηκε στο έδαφος ο Μαέ, ζήτησαν πέναλτι από πλευράς ΑΕΛ, όμως ο Αναστασίου όμως έδειξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

Διαμαρτυρήθηκαν από πλευράς της ΑΕΛ στο 55’για πέναλτι, καθώς ο Αβραάμ έπεσε στο έδαφος σε μονομαχία με τον Ψάλτη. Ο Διαιτητής της αναμέτρησης, υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Τρίτο ημίχρονο στα κατεχόμενα με φόντο την κίνηση των Τ/κ προς τον Άθω

Ο Μαέ στη περιοχή του Ολυμπιακού, στο 57, πήγε να κάνει το πλασέ με τον Βινίσιους με προβολή να προλαβαίνει το φορ της ΑΕΛ.
 
Στο 93' ο Μαρκόσκι βγήκε τετ-α-τετ και με δυνατό σουτ, έδιωξε ο Μπάιζα.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ: Βοζίνια, Ν. Τεϊσεϊρα (58′ Μαρκόσκι), Α.Τεϊσέιρα, Ράσο, Γουίλερ, Ζντραφκόφσκι, Γερολέμου, Αγκάνοβιτς,  Αντωνίου, Αβραάμ (69′ Τόρες), Εμαέ (65′ Χουράδο).

Ολυμπιακός: Μπάιζα, Ψάλτης, Σαμπίνια, Σωτηρίου, Κίκο, Ενόχ (28′ Οικονομίδης), Βινίσιους, Ζαχαρίου, Μπιλάλ (66′ Φαμπρίς), Ντουβεντρού, Αγιτέ (85′ Παχίπης).

Διαιτητής: Αναστασίου Ιωάννης
 
Kίτρινες: Ράσο 80'
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων