Μόνος του και όλοι τους και το ρεκόρ καριέρας με τον... φοίνικα

Μετά και το χθεσινό νέο σόου κάπου τελειώνουν τα κοσμικά επίθετα για τον Ρούμπεν Ράγιος. Ο Ισπανός με τα δυο τέρματα που πέτυχε έφτασε τα 10 τη φετινή σεζόν και ισοφαρίζει το ρεκόρ του που κατείχε από την πρώτη χρονιά που μετακόμισε στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Η «Κυρία» με μπροστάρη τον Ράγιος για ακόμη ένα παιχνίδι κατάφερε να πάρει το ζητούμενο που ήταν φυσικά η νίκη. Όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο Τιμούρ Κετσπάγια, ήταν μια πολύ σημαντική νίκη που θα δώσει στην Ανόρθωση μεγάλη ώθηση ενόψει της συνέχειας και των ντέρμπι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η σημασία της νίκης στα μάτια του Τιμούρ και η χαρά του για τον Εθνικό

Παρά τη νίκη, η Ανόρθωση πέρα των εκρήξεων του Ράγιος και μερικών πολύ καλών προσπαθειών από τον Οκριασβίλι, η υπόλοιπη ομάδα, δεν κυμάνθηκε και σε ψηλά επίπεδα. Πρέπει να ξεκινήσει σιγά-σιγά να αποβάλει αυτή την εξάρτηση που πάει να δημιουργηθεί, γύρω από τον Ισπανό αφού σύντομα θα βρεθεί και σε παιχνίδια που δεν θα είναι το ίδιο παραγωγικός.

Ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε φυσικά πίσω από τον Ράγιος, ήταν ο Τορνίκε Οκριασβίλι. Ο Γεωργιανός μόνο από τύχη δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ στην αναμέτρηση. Τα δυο δοκάρια στάθηκαν απέναντι στον άσο της «Κυρίας», αλλά η εμφάνιση του ήταν άκρως ενθαρρυντική.

Πλέον η Ανόρθωση, έχει μπροστά της μια σειρά από σερί ντέρμπι, ΑΕΚ στο Αρένα, ΑΕΛ στο Παπαδόπουλος και Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Μέσα από αυτά τα παιχνίδια θα φανεί κατά πόσο η Ανόρθωση του Τιμούρ, μπορεί να ανταπεξέλθει και να κρατηθεί στα ψηλά. Πάντως με τα όσα έδειξε η ομάδα της Αμμοχώστου, μπορεί να σταθεί αντάξια στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν
Στον τελικό κυπέλλου η Μπότεφ του Κέρκεζ
Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»