Ο Ντολ βρήκε στα μάτια του Ντε Βινσέντι τον ηγέτη που έψαχνε

Το ζητούμενο κατάφερε να πάρει ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Πάφο, αν και δεν ανέβασαν ιδιαίτερα στροφές οι γαλαζοκίτρινοι, έφθασαν στη νίκη και ήταν σαφώς βελτιωμένοι από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Οι πρωταθλητές θα ταξιδέψουν στο Λουξεμβούργο για να αντιμετωπίσουν τη Ντουντελάνζ σε ένα παιχνίδι, που η νίκη είναι μονόδρομος, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα (2/12) θα αντιμετωπίσουν την Ομόνοια στο ντέρμπι αιωνίων για την 11η αγωνιστική.

Το πρόγραμμα των γαλαζοκιτρίνων είναι δύσκολο και οι ανάσες είναι απαραίτητες για τον Τόμας Ντολ, αφού θα έπρεπε στον αγώνα με την Πάφο να ξεκουράσει το Νικόλα Ιωάννου, ο οποίος παίζει ασταμάτητα με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και με Εθνική ομάδα.

Επιπρόσθετα, και ο Ντράγκαν Μιχαίλοβιτς θα μπορούσε να γίνει αλλαγή, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές είναι εκ των κορυφαίων και σε απόδοση, αλλά και σε λεπτά συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Ο λόγος που ο Πάβλοβιτς έφυγε από το ΓΣΠ, ενώ ήταν στην αποστολή

Αυτό που έφερε ικανοποίηση στο πρόσωπο του Γερμανού κόουτς, ήταν η επιστροφή του αρχηγού, Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος συνόδεψε τη επιστροφή του με θετική παρουσία.

Ο Αργεντίνος είχε να αγωνιστεί, από τις 19 Σεπτεμβρίου στην ήττα από τη Ντουντελάνζ, στο ΓΣΠ. Δύο μήνες μετά ήταν στο αρχικό σχήμα των γαλαζοκιτρίνων και είχε τρεξίματα, ενώ μοίρασε και κάθετες πάσες προς του επιθετικούς και τους εξτρέμ.

Οι κάθετες πάσες, αλλά και ο ποδοσφαιριστής που θα οργανώσει το παιχνίδι στο χώρο του κέντρου, είναι γεγονός πως έλειψαν αρκετά από τον ΑΠΟΕΛ.

Είναι το μόνο καθαρόαιμο δεκάρι στο ρόστερ των πρωταθλητών, ενώ επίσης έχει καλό πόδι στα στημένα και είναι ένας παίκτης, ο οποίος όταν βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για την αντίπαλη άμυνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Ατάκες… φωτιά από Νεοφύτου για βωβό κινηματογράφο και κάρτα φιλάθλου

Στον αγώνα με την Πάφο, καλή απόδοση είχε και ο Τάμαρι, ο οποίος χρειαζόταν πολύ ένα τέρμα που θα του έδειχνε ψυχολογία, αλλά και θα βοηθούσε και τον ίδιο ενόψει συνέχειας.  

Με ένα καλό Ντε Βινσέντι, αλλά και ένα φορμαρισμένο Τάμαρι, ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να κάνει το παιχνίδι του στο Λουξεμβούργο και να πανηγυρίσει τη νίκη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, είτε είναι στην αρχική ενδεκάδα την ερχόμενη Πέμπτη (28/11), είτε βρίσκονται στον πάγκο και περάσουν στο παιχνίδι ως αλλαγή, μπορούν να βοηθήσουν κάλλιστα και να να δώσουν επιθετικές λύσεις για τους γαλαζοκιτρίνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες