Η απάντηση των κομμάτων στον ΑΠΟΕΛ για την κάρτα και η κατάσταση του Πάβλοβιτς

Συγκεντρωμένοι στον αγώνα κόντρα στην Ντουντελάνζ είναι άπαντες στον ΑΠΟΕΛ, μετρώντας αντίστροφα για την εξαιρετικά κρίσιμη αναμέτρηση της ομάδας στο Λουξεμβούργο. 
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου των πρωταθλητών, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τα θέματα που αφορούν τους γαλαζοκίτρινους, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την κάρτα φιλάθλου γι' άλλη μια φορά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο Ντολ βρήκε στα μάτια του Ντε Βινσέντι τον ηγέτη που έψαχνε
 
Οι δηλώσεις του:
 
Για τη νίκη κόντρα στην Πάφος FC: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του στο Fan Day. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά γιατί έχουμε σημαντικά παιχνίδια. Μείναμε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα με την Πάφος FC. Όταν καταφέρνουμε να προηγηθούμε χαλαρώνουμε και χρειάστηκε και ο Μπέλετς. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε και πήραμε μια εύκολη νίκη. Μπήκαμε σε ένα κύκλο αγώνων με το δεξί. Ο Πάβλοβιτς είχε εμφανίσει πυρετό, έλειπε και χθες από το Fan Day, αλλά δεν νομίζω να του κοστίσει τη συμμετοχή του με την Ντουντελάνζ. Θα δηλώσει παρών παρόλο που δεν ξέρω τι πρόγραμμα θ’ ακολουθήσει».
 
Για την κάρτα φιλάθλου: «Εμείς γι’ ακόμη μια φορά μετά την επιστολή της ΑΕΛ επαναφέραμε το θέμα της κάρτας φιλάθλου. Ευελπιστούμε ότι οι αρμόδιοι έχουν τη δυνατότητα να αντιληφθούν και να διορθώσουν κάποια από αυτά όσο πιο νωρίς γίνεται. Στην τελευταία συνεδρία της Βουλής αναγνωρίστηκαν κάποια πράγματα, αλλά αδυνατούμε ν’ αντιληφθούμε γιατί τα πάντα έχουν σταματήσει. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να πάρουμε μια απάντηση, υπάρχουν κάποια κόμματα που μας απάντησαν και μας είπαν ότι είναι καθαρά θέμα της πολιτείας. Την ίδια ώρα έχουμε φτάσει στο τέλος του α’ γύρου και ενώ είχαμε πει να το συζητήσουμε μέσα στο καλοκαίρι. Δεν μπορούμε να ασχοληθούμε τώρα με το πρωτάθλημα. Πρέπει να προσηλωθούμε στο ματς με την Ντουντελάνζ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο λόγος που ο Πάβλοβιτς έφυγε από το ΓΣΠ, ενώ ήταν στην αποστολή

Για το ματς με την Ντουντελάνζ: «Αγωνιζόμαστε σ’ έναν όμιλο όπου η μια ομάδα πήρε ήδη την πρόκριση και οι άλλες τρεις μπορούν να τη διεκδικήσουν. Κουβαλούμε αυτή την ήττα και πάμε να παίξουμε σε μια έδρα ιδιαίτερων συνθηκών. Μέχρι σήμερα θα ολοκληρωθεί η αντικατάσταση του χορτοτάπητα. Έχουμε κάνει όλες τις ενέργειες για να δουν οι παίκτες το γήπεδο. Η διάσκεψη Τύπου θα γίνει εκεί όπου θα γίνει ο αγώνας. Θα δούμε τι άλλο θα κάνουμε για να βοηθήσουμε την ομάδα. Αναγνωρίζουν οι παίκτες τη σημαντικότητα του συγκεκριμένου αγώνα. Τετάρτη στις 10:00 αναχωρούμε για το Λουξεμβούργο και επιστρέφουμε Παρασκευή η ώρα 01:00. Θα κάνουμε προπόνηση εκεί πριν έρθουμε Κύπρο».

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν