Αυτά που επιβάλλεται να προσέξει ο Τιμούρ στην Ανόρθωση

Τα συμπεράσματα του παιχνιδιού κόντρα στον Εθνικό μετράνε στην Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου πήρε την ουσία κόντρα στην ομάδα της Άχνας και παραμένει στη κορυφή με 21 βαθμούς σε εννέα αγώνες.

Από την άλλη, όμως, υπάρχουν κάποιοι τομείς του παιχνιδιού της, οι οποίοι χρήζουν άμεσων βελτιώσεων, ενόψει των πολύ κρίσιμων ντέρμπι που ακολουθούν.

Είναι γεγονός πως η αγωνιστική εικόνα της ομάδας της Αμμοχώστου στο προχθεσινό (24/11) παιχνίδι δεν έφθασε σε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης. Όταν επανέρχεσαι μετά από μια διακοπή πρωταθλήματος, πάντοτε αυτά τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα και αν δεν προσέξεις, τότε θα πάθεις τη ζημιά.

Εν τέλει, η Ανόρθωση δεν την έπαθε στο τέλος, όμως υπάρχουν ζητήματα για τα επόμενα πολύ μεγάλα παιχνίδια. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια θα πρέπει να αυξήσει την ένταση και την ενέργειά της κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ θα πρέπει να γίνει πολύ πιο αποτελεσματική μπροστά στην αντίπαλη εστία.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξέσπασε διαδικτυακή... κόντρα Ανόρθωσης-Εθνικού με πυρά εκατέρωθεν

Οι τρεις σέντερ φορ της ομάδας συνεχίζουν να μην έχουν την επαφή που θα ήθελε και ο Τιμούρ Κετσπάγια με τα αντίπαλα δίκτυα και αυτό το στοιχείο, σίγουρα, προβληματίζει. Ένας επιθετικός «τρέφεται» με το γκολ και αυτή την στιγμή οι Ντούρις, Σαντίκ και Κατσιαράβα προσπαθούν, αλλά το γκολ δεν έρχεται.

Επιπρόσθετα, η απουσία του Ρενάτο Μαργκάσα από τον χώρο της μεσαίας γραμμής με Σαλαμίνα και Εθνικό, φέρνει ένα κενό σ’ εκείνο το σημείο. Ένα κενό, το οποίο δεν μπόρεσαν μέχρι στιγμής οι αντικαταστάτες του να το καλύψουν. Η λογική επιστροφή του στο αρχικό σχήμα θα «ανακουφίσει» τον Κετσπάγια, ενόψει ΑΕΚ.

Από την άλλη, στα πολύ θετικά είναι τα «μαγικά» που κάνει ο Ρούμπεν Ράγιος στον αγωνιστικό χώρο. Έφθασε σε διψήφιο αριθμό γκολ από τον Νοέμβριο ο Ισπανός και δείχνει ασταμάτητος. Είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στο πλάνο του Τιμούρ Κετσπάγια και ο ίδιος απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

 Επίσης, η εμφάνιση του Τορνίκε Οκριασβίλι κόντρα στην ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη δείχνει πόσο πολύ επέμεινε ο Τιμούρ Κετσπάγια στην απόκτησή του. Μόνο το γκολ έλειψε χθες από τον Γεωργιανό, αλλά αυτό θα έρθει αναπόφευκτα σε κάποια στιγμή της σεζόν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας