Αυτά που επιβάλλεται να προσέξει ο Τιμούρ στην Ανόρθωση

Τα συμπεράσματα του παιχνιδιού κόντρα στον Εθνικό μετράνε στην Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου πήρε την ουσία κόντρα στην ομάδα της Άχνας και παραμένει στη κορυφή με 21 βαθμούς σε εννέα αγώνες.

Από την άλλη, όμως, υπάρχουν κάποιοι τομείς του παιχνιδιού της, οι οποίοι χρήζουν άμεσων βελτιώσεων, ενόψει των πολύ κρίσιμων ντέρμπι που ακολουθούν.

Είναι γεγονός πως η αγωνιστική εικόνα της ομάδας της Αμμοχώστου στο προχθεσινό (24/11) παιχνίδι δεν έφθασε σε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης. Όταν επανέρχεσαι μετά από μια διακοπή πρωταθλήματος, πάντοτε αυτά τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα και αν δεν προσέξεις, τότε θα πάθεις τη ζημιά.

Εν τέλει, η Ανόρθωση δεν την έπαθε στο τέλος, όμως υπάρχουν ζητήματα για τα επόμενα πολύ μεγάλα παιχνίδια. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια θα πρέπει να αυξήσει την ένταση και την ενέργειά της κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ θα πρέπει να γίνει πολύ πιο αποτελεσματική μπροστά στην αντίπαλη εστία.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξέσπασε διαδικτυακή... κόντρα Ανόρθωσης-Εθνικού με πυρά εκατέρωθεν

Οι τρεις σέντερ φορ της ομάδας συνεχίζουν να μην έχουν την επαφή που θα ήθελε και ο Τιμούρ Κετσπάγια με τα αντίπαλα δίκτυα και αυτό το στοιχείο, σίγουρα, προβληματίζει. Ένας επιθετικός «τρέφεται» με το γκολ και αυτή την στιγμή οι Ντούρις, Σαντίκ και Κατσιαράβα προσπαθούν, αλλά το γκολ δεν έρχεται.

Επιπρόσθετα, η απουσία του Ρενάτο Μαργκάσα από τον χώρο της μεσαίας γραμμής με Σαλαμίνα και Εθνικό, φέρνει ένα κενό σ’ εκείνο το σημείο. Ένα κενό, το οποίο δεν μπόρεσαν μέχρι στιγμής οι αντικαταστάτες του να το καλύψουν. Η λογική επιστροφή του στο αρχικό σχήμα θα «ανακουφίσει» τον Κετσπάγια, ενόψει ΑΕΚ.

Από την άλλη, στα πολύ θετικά είναι τα «μαγικά» που κάνει ο Ρούμπεν Ράγιος στον αγωνιστικό χώρο. Έφθασε σε διψήφιο αριθμό γκολ από τον Νοέμβριο ο Ισπανός και δείχνει ασταμάτητος. Είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στο πλάνο του Τιμούρ Κετσπάγια και ο ίδιος απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

 Επίσης, η εμφάνιση του Τορνίκε Οκριασβίλι κόντρα στην ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη δείχνει πόσο πολύ επέμεινε ο Τιμούρ Κετσπάγια στην απόκτησή του. Μόνο το γκολ έλειψε χθες από τον Γεωργιανό, αλλά αυτό θα έρθει αναπόφευκτα σε κάποια στιγμή της σεζόν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ