Ξεκάθαρος ο Απόλλωνας: Ο κλέφτης δεν είναι ο ΑΠΟΕΛ

Για τη νίκη επί της Δόξας, την κατάσταση του Περέιρα, αλλά και για τον απόηχο της χθεσινής συνέντευξης του Νίκου Κίρζη, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.
 
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95, 0, ανέφερε πως ο Κίρζης ήταν συναισθηματικός στις χθεσινές του τοποθετήσεις και τόνισε πως ο κλέφτης σίγουρα δεν είναι ο ΑΠΟΕΛ.
 
Για τη νίκη επί της Δόξας: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Υπήρχε άγχος για το πως θα παρουσιαζόταν η ομάδα και για 70 λεπτά ήμασταν εξαιρετικοί, δεν μπήκαν τα γκολ μας για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Δίκαια πήραμε τη νίκη, αν και στο τέλος η Δόξα θα έπρεπε να νιώθει αδικημένη από τις ευκαιρίες που βρήκε στο τέλος».

Για Περέιρα:«Έχουμε μια πρώτη εικόνα, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη γνωμάτευση των γιατρών. Δεν δείχνει κάτι σοβαρό, με μια πρώτη ματιά. Είναι ένας πάρα πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και είναι υπερπολύτιμος για μας, όταν είναι υγιής. Έχουμε πολλούς παίκτες σε ανοδική πορεία και η ομάδα ήταν σε καλή βραδιά»

Για τη χθεσινή διαιτησία: «Δεν θέλω να ξαναμπώ στη διαδικασία. Χαίρομαι που αντιλαμβάνεστε πως έχουν τα πράγματα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, κάναμε ότι έπρεπε από τη δική μας μεριά. Ο κόσμος του Απόλλωνα θα μπει ασπίδα στη προσπάθεια μας. Δεν έχει τεθεί θέμα καταγγελίας του διαιτητή, αλλά θα δούμε πως θα προχωρήσουμε».

Για τις χθεσινές δηλώσεις Κίρζη: «Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του κ. Κίρζη. Καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιο. Από τη στιγμή που είναι δημόσια τοποθέτηση, μπορεί ο καθένας να την εκλάβει όπως επιθυμεί. Ο λόγος που δεν πάει στο γήπεδο ο οπαδός του Απόλλωνα είναι το πρωτάθλημα του 2018. Ήταν πολλά γεγονότα που προκαλούν αυτά τα συναισθήματα. Μίλησε για τα συναισθήματά του, δεν καταλόγισε ευθύνες. Ο κλέφτης σίγουρα δεν είναι ο ΑΠΟΕΛ. Είπαμε πέρσι πως η ευθύνη βαραίνει εμάς για την απώλεια του πρωταθλήματος. Θα έρθουν δύσκολες χρονιές, δεν μπορείς να είσαι πάντα στη κορυφή. Ο κόσμος δικαιούται να ψάχνει εξιλαστήρια θέματα, αλλά δεν μας αρέσουν τα ψέματα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 

 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία