Η καλύτερη μεταγραφή της Ανόρθωσης και το μεγαλύτερο στοίχημα του Τιμούρ

Την καλύτερή του σεζόν με τη φανέλα της Ανόρθωσης πραγματοποιεί ο Ρούμπεν Ράγιος, ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς παιχνίδι με παιχνίδι και δίχως αμφιβολία δείχνει ασταμάτητος από τις αντίπαλες άμυνες.
 
Ο Ισπανός μαέστρος δείχνει αναγεννημένος υπό τις οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ οι εντυπωσιακοί αριθμοί του δέκα αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος μιλούν από μόνοι τους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα δεδομένα με Μαργκάσα και Μανθάτη στην Ανόρθωση
 
Το κοντέρ γράφει ήδη δέκα γκολ (σ.σ. προσωπικό ρεκόρ για την καριέρα του στην Κύπρο) και τέσσερις ασίστ από τον μπαρουτοκαπνισμένο Ισπανό. Ο 33χρονος παίκτης μετρά έχει συμβάλει άμεσα σε 14 από τα 21 γκολ που πέτυχε η ομάδα του, στατιστικό που αποδεικνύει και την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. 
 
Ο Τιμούρ Κετσπάγια βοήθησε από την αρχή τον Ράγιος να βρει τον καλό εαυτό του, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές του. Ο Γεωργιανός ξέρει τον τρόπο να βγάζει το μάξιμουμ από τους… στρατιώτες του, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα τεράστιο ατού για κάθε προπονητή.
 
 
Το μυστικό της επιτυχίας για την ομάδα της Αμμοχώστου δεν φαίνεται να κρύβεται μόνο στην εκτελεστική δεινότητα του Ράγιος. Η προσπάθεια που γίνεται είναι ομαδική και άπαντες στο «Αντώνης Καράς» δουλεύουν καθημερινά με τ’ αποτελέσματα να φαίνονται στο γήπεδο.
 
Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες της «Κυρίας» θα πρέπει σιγά σιγά να βγουν μπροστά και ν’ αρχίσουν να σκοράρουν με μεγαλύτερη συχνότητα, έτσι ώστε η Ανόρθωση να μην καταντήσει εξαρτημένη από τον αφηνιασμένο Ισπανό. Η συμβολή του Τιμούρ Κετσπάγια ώστε να ξεκλειδωθούν και οι υπόλοιποι και να βοηθήσουν στο σκοράρισμα, μπορεί ν' αποτελεί προσωπικό στοίχημα για τον ίδιο. 
 
Φαντάζει αρκετά δύσκολο για τον 33χρονο μεσοεπιθετικό να παίξει σε όλα τα ματς της φετινής σεζόν, αφού σίγουρα κάποια στιγμή θα πάρει ανάσες σε παιχνίδια που ο Κετσπάγια θα έχει την ευκαιρία ν’ ανοίξει το ροτέισον.
 

Δειτε Επισης

Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα