Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η θέση του ΑΠΟΕΛ για το γήπεδο της Ντουντελάνζ-Άγνωστο που θα προπονηθεί

  27/11/2019 09:22
Η θέση του ΑΠΟΕΛ για το γήπεδο της Ντουντελάνζ-Άγνωστο που θα προπονηθεί

Η θέση του ΑΠΟΕΛ για το γήπεδο της Ντουντελάνζ-Άγνωστο που θα προπονηθεί

  27/11/2019 09:22
Στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ντουντελάνζ, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM, υποδεικνύοντας παράλληλα πως είναι άγνωστο το που θα προπονηθεί η ομάδα. 
 
Την ίδια ώρα, τόνισε πως οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται σε καλή φάση και πως πρέπει να πάρουν τη νίκη για να εξαρτώνται από τα δικά τους πόδια.  

«Γνωρίζουμε τη δυσκολία. Θέλουμε να εξαρτόμαστε από τα δικά μας πόδια, αυτό θα γίνει με νίκη. Είχαμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε και να σκεφτούμε περισσότερο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και η αντίπαλος διεκδικεί πρόκριση, όμως εμείς πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς, αυτό θα το λέμε για κάθε επόμενο παιχνίδι. Η λέξη φαβορί στην Ευρώπη, είναι υποκειμενική. Η ομάδα είναι σε καλή φάση. Μόνο ένα πράγμα έχουμε στο μυαλό μας. Θα πάμε να δούμε τι γίνεται. Πρώτη φοράς μας συμβαίνει, να αλλάζει ο χλοοτάπητας, θα έχουν την ευκαιρία οι ποδοσφαιριστές, να περπατήσουν εκεί και θα δούμε αύριο. Ακόμη δεν γνωρίζουμε σίγουρα για την προπόνηση. Ελπίζω να μην μας επηρεάσει και στο τέλος να το αναφέρουμε. Σίγουρα επηρεάζει και τις δύο ομάδες, ωστόσο εμείς βλέπουμε τη δική μας πλευρά».
 
Υπενθυμίζεται ότι, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στο Λουξεμβούργο, το βράδυ της Τρίτης (26/11) τοποθετήθηκαν και οι τελευταίες λωρίδες γρασιδιού και αναμένουν την απόφαση της UEFA.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας