Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Τα νέα δεδομένα με το γήπεδο της Ντουντελάνζ

  28/11/2019 12:22
Τα νέα δεδομένα με το γήπεδο της Ντουντελάνζ

Τα νέα δεδομένα με το γήπεδο της Ντουντελάνζ

  28/11/2019 12:22

Ολοκληρώθηκε η επιθεώρηση, στο στάδιο της Ντουντελάνζ, «Stade Josy Barthel», στο οποίο θα διεξαχθεί αγώνας του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ομάδα του Λουξεμβούργου στις 22:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Τα σενάρια πρόκρισης και τα λεφτά που κυνηγά ο ΑΠΟΕΛ

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το σύλλογο της Λευκωσίας, ο αγωνιστικός χώρος φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι σε καλή κατάσταση και εφόσον δεν πέσουν βροχές, τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Μέχρι στιγμής το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ωστόσο σε περίπτωση που αναβληθεί ο αγώνας τότε οι γαλαζοκίτρινοι θα επιστρέψουν στην Κύπρο και θα οριστεί νέα ημερομηνία από την UEFA.

Η ανακοίνωση:

Ο διαιτητής του αγώνα ανέφερε στην σημερινή συνάντηση ότι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου αυτή την στιγμή είναι καλή και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την διεξαγωγή του παιχνιδιού. Θα αξιολογηθεί η κατάσταση ξανά λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα και αναλόγως των καιρικών συνθηκών.

Ο διαιτητής ανέφερε ότι σε περίπτωση που κρίνει ότι υπάρχει θέμα ασφαλείας των παικτών θα διακόψει τον αγώνα. Όμως αυτό δεν υφίσταται αυτή την στιγμή και ούτε οι καιρικές συνθήκες προβλέπουν κάτι τέτοιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας