Το δις εξαμαρτείν και τα... ρέστα του ΑΠΟΕΛ στο Λουξεμβούργο

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς –τουλάχιστον μέχρι το επόμενο– δίνει ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος κοντράρεται στο «Γιοσί Μπαρτέλ» με την Ντουντελάνζ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι παίζουν τα ρέστα τους στο Λουξεμβούργο απέναντι σε μια ομάδα από την οποία την… πάτησαν στην πρεμιέρα των ομίλων, με τη νίκη ν’ αποτελεί μονόδρομος για να υπάρχει πιθανότητα να «κλειδώσει» την πρόκριση από αυτή την αγωνιστική (σ.σ. αν η Καραμπάχ ηττηθεί από τη Σεβίλλη στην Ισπανία).
 
Το παιχνίδι παρουσιάζει μεγάλη ιδιαιτερότητα λόγω του νέου χορτοτάπητα που έχει εγκατασταθεί στο γήπεδο του Λουξεμβούργου. Ουσιαστικά, οι πρωταθλητές θα είναι η πρώτη ομάδα που θα παίξουν στο «ανανεωμένο» γήπεδο της Ντουντελάνζ, με όποιους κινδύνους κι αν ελλοχεύει αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μήλον της έριδος ο Πιέρος-Οι δύο αγγλικές προτάσεις

Η ομάδα του Τόμας Ντολ θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή από το πρώτο λεπτό αν θέλει να φύγει με το τρίποντο και ν’ αποφύγει τα μαζεμένα λάθη που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι στη Λευκωσία, όταν οι γαλαζοκίτρινοι δέχθηκαν την απρόσμενη ήττα με 4-3.
 
Οι πολυπρωταθλητές θα πρέπει να προσέξουν τον πιο δραστήριο παίκτη της Ντουντελάνζ, Ντάνιελ Σινάνι, ο οποίος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο ματς του ΓΣΠ, πετυχαίνοντας δύο γκολ.
 
Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Μεγάλου Δουκάτου, έχει σημειώσει 18 τέρματα στη φετινή σεζόν και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Την πόρτα της ενδεκάδας κτυπούν οι Μερκής και Άλεφ, ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Μπέλετς κάτω από τα δοκάρια.
Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Μιχαΐλοβιτς και στο αριστερό ο Ιωάννου. Εκτός απροόπτου την τριάδα στα στόπερ θα συμπληρώσουν οι Μερκής, Σάβιτς και Βούρος.
 
Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκεται ο Σόουζα, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τον Άλεφ ή τον Μάτιτς. Η επιστροφή του Ντε Βινσέντι στο ματς με την Πάφος FC, πρόσθεσε ακόμη μια επιλογή στο οπλοστάσιο του Ντολ.
 
Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση έδειξε να βρίσκεται επίσης, και ο Τάμαρι γι’ αυτό και δύσκολα θα μείνει εκτός επιλογών του Γερμανού.
 
Την αιχμή του δόρατος, θ’ αποτελέσει ένας εκ των Πάλβοβιτς ή Χαλένιους, εκτός κι αν ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ κάνει την έκπληξη και χρησιμοποιήσει και τους δύο στον ίδιο σχηματισμό.

Δειτε Επισης

AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
Δημητρίου για το ντέρμπι κορυφής-«Tώρα κρίνονται τα πάντα, θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση φέτος»
Δύσκολα επιβιώνει στην Εθνική Ελλάδος ο Πογέτ-Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Η θέση της Ομόνοιας για το γηπεδικό-«Ο πρόεδρος θα ενημερώσει τον κόσμο την κατάλληλη στιγμή»
Συμπληρώθηκε ο όμιλος της Εθνικής στο Nations League-Πρώτος αντίπαλος η Λιθουανία
Μακρίδης: Οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν γενναία, έβγαλαν αντίδραση και τους αξίζουν συγχαρητήρια