Τα ελληνικά του Ντολ και η ιδιαίτερη μνεία στους ΑΠΟΕΛίστες

Πανευτυχής παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Ντουντελάνζ, σε δηλώσεις που παραχώρησε.
 
Ο Γερμανός τεχνικός ανέλυσε εν συντομία τον αγώνα κόντρα στην ομάδα του Λουξεμβούργου, ενώ συνεχάρη τους παίκτες του για τη σπουδαία πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. 
 
Οι δηλώσεις του:
«Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι και θέλω να συγχαρώ και τις δύο ομάδες. Αμυνθήκαμε πολύ καλά, όλοι κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Βγαίναμε στις μονομαχίες αλλά για 20-30 λεπτά δεν ήμασταν καλοί και ξεχνούσαμε να αμυνθούμε. Είμαστε πολύ δυνατοί. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι αλλά τα πόδια ήταν βαριά σ’ αυτό το γήπεδο. Μπορούσαμε να σκοράρουμε 1-2 γκολ από πριν και να το τελειώσουμε. Αρχίσαμε με μηδέν βαθμούς και τώρα είμαστε εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου, τους παίκτες και το κλαμπ».
 
«Ευχαριστώ για τη στήριξη από τους ultras μας και έπρεπε να έρθω μέχρι το Λουξεμβούργο για να το νιώσω αυτό. Μπορούν να σπρώξουν την ομάδα και ελπίζω να τους δω σύντομα στο γήπεδο. Ήρθαν από τόσο μακριά για να στηρίξουν την ομάδα μας. Τους έχω δει σε βίντεο και τους θέλουμε κοντά μας».
 
Είναι αλήθεια ότι δεν θέλατε να παιχτεί το παιχνίδι; «Η ομάδα μου ήταν σε επαφή για να δούμε αν γίνει ο αγώνας. Είναι δύσκολο να δεις σε ποια κατάσταση είναι ο αγωνιστικός χώρος. Μίλησα με τον διαιτητή και ήθελαν να περιμένουμε για να γίνει ο αγώνας. Στο τέλος ήταν σωστή απόφαση και κανένας δεν τραυματίστηκε. Για εμάς ήταν καλό και στο ψυχολογικό κομμάτι. Ήταν 50-50. Δεν μπορούσαμε να ξέρουμε σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται το γρασίδι».
 
«Όταν ξεκίνησα αυτή την πορεία, δεν είχα κάτι να κάνω όλη τη σεζόν αφού πήραν το πρωτάθλημα και έπρεπε να παίξουμε αμέσως στην Ευρώπη. Μπήκα με τα μούτρα όταν ήρθα γιατί παίζαμε με την Καραμπάχ όταν ήρθα. Το κλαμπ το αξίζει αυτό γιατί είμαστε πεινασμένοι να παίζουμε στην Ευρώπη. Έχουμε δυνατό πρωτάθλημα. Πέρσι δεν παίζαμε στην Ευρώπη. Το 2020 θα παίζουμε στην Ευρώπη και για μένα, για τους παίκτες και τον κόσμο σημαίνει πάρα πολλά».
 
«Ελπίζω ότι δεν θα είναι σοβαρό με τον Νικόλα. Ο Γκέντσογλου είχε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο κάτι με το γόνατο αλλά περπατούσε κανονικά. Ο Ιωάννου ένιωσε κάτι με τον μυ του. Θα μιλήσουμε με τους γιατρούς και ελπίζω ότι θα τους έχουμε για τη Δευτέρα με την Ομόνοια».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές