Τιμωρεί και κάνει αυτό που θέλει στην Ανόρθωση ο Τιμουρ

Τι κι αν λίγη ώρα πριν τη σέντρα του κρίσιμου ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Τιμούρ Κετσπάγια άλλαξε τα πλάνα του και αποφάσισε να αφήσει εκτός ενδεκάδας δυο βασικούς ποδοσφαιριστές του; Η Ανόρθωση, ήταν πιστή στο ραντεβού της, και για ακόμη ένα παιχνίδι ύψιστης σημασίας, απέδειξε ότι είναι πάνω απ' όλα ομάδα και με ψυχή, καρδιά και σθένος, κατατρόπωσε τους Λαρνακείς με δυο διαστημικές γκολάρες, έσπασε την παράδοση της αήττητης Αρένας και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. 

 «Όλοι κάνουν λάθη, αλλά επειδή είμαι Γεωργιανός, θέλω οι Γεωργιανοί να είναι παράδειγμα. Δεν έγινε και κάτι σοβαρό. Εγώ τους είχα στην ενδεκάδα, την άλλαξα στα αποδυτήρια. Αλλά όταν λέμε πως πρέπει να είμαστε εκεί σε συγκεκριμένη ώρα, πρέπει να είμαστε εκεί. Αν δεν ήταν Γεωργιανοί, μπορεί να έκλεινα τα μάτια. Πήρα την απόφαση, μπορεί να ήταν και ένας λόγος που είχαμε αυτή την βοήθεια. Κανένας δεν ξέρει. Αυτό που μετράει, είναι πως δεν κάναμε κάτι που δεν έκανε άλλος προπονητής», είχε τονίσει χαρακτηριστικά με το πέρας της αναμέτρησης ο Τιμούρ Κετσπάγια, κληθείς να σχολιάσει το παράπτωμα που υπέπεσαν οι Λόρια και Κατσαράβα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με γκολάρες αλα Τιμούρ έσπασε το ρόδι στην Αρένα η Ανόρθωση

Όπως, γίνεται εύκολα αντιληπτό, η πειθαρχία στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι πρώτιστο μέλημα του Γεωργιανού τεχνικού, κάτι που κατάφερε να αποδείξει με τον πιο ιδανικό τρόπο στο ντέρμπι με τους Λαρνακείς. Ο Τιμούρ, προτίμησε να αφήσει δυο βασικούς του ποδοσφαιριστές εκτός, να ρισκάρει και στο τέλος να καταφέρει να χαμογελάσει, αφού βγήκε κερδισμένο το στοίχημά του. Να αποδείξει δηλαδή, ότι η Ανόρθωση είναι πάνω απ' όλα ομάδα και δεν εξαρτάται από κανένα ποδοσφαιριστή της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τιμούρ: Θα έκλεινα τα μάτια, αλλά επειδή είναι Γεωργιανοί δεν μπορούσα

Οι δυο τρομερές γκολάρες που πέτυχαν οι Καλτσάς και Οκριασβίλι στην Αρένα και χάρισαν τη νίκη στην Κύρια, ήταν από αυτά που μπαίνουν μια κάθε τόσο. Αυτοί ωστόσο, κατάφεραν να τα πετύχουν στο ίδιο παιχνίδι, με τη διαφορά τριάντα λεπτών μόνο, και να κάνουν τον κάθε φίλο της Κυρίας να παραμένει άφωνος. 

Η σοβαρότητα ως εκ τούτου, που βγάζει η ομάδα και η πειθαρχία που επιβάλλει ο τεχνικός της ομάδας της Αμμοχώστου, Τιμούρ Κετσπάγια, καταφέρνει να κερδίσει και εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών το οτιδήποτε.

Ο Γεωργιανός κόουτς, φαίνεται να έχει φτιάξει την ομάδα που ήθελε. Και γι' αυτό τον λόγο, έχει το κάθε δικαίωμα να τιμωρεί, αφού στο τέλος κερδίζει, όχι μόνο αγώνες, αλλά και τον κόσμο της Ανόρθωσης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τι είπε για το τέρμα του ο Καλτσάς αλλά και για τον κόσμο της «Κυρίας»

 

Δειτε Επισης

Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό