Αποδοκίμαζαν έντονα τον Στιλ στη διάσκεψη Τύπου οι Παφίτες

 Έντονες αποδοκιμασίες στη διάσκεψη Τύπου από τους οπαδούς της Πάφος FC, την ώρα των δηλώσεων του προπονητή της ομάδας Τζέρεμι Στιλ. Αυτές ακούγονταν από τα μικρόφωνα της Cablenet στη ζωντανή τηλεοπτική προβολή τους.
 
Ο Άγγλος τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα είναι πολύ κοντά στο να προσλάβει προπονητή. Τόνισε ακόμα πως θα έπρεπε η ομάδα να κερδίσει το παιχνίδι.
 
Αναλυτικά:

«Υπήρξαν κάποια παιχνίδια που θα μπορούσες να τους αμφισβητήσεις τους παίκτες μας. Θα έπρεπε να κερδίζαμε το παιχνίδι, με όλο τον σεβασμό προς τον αντίπαλο, κυριαρχήσαμε, χάσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν κερδίσαμε. Το πάθος για την ομάδα είναι εκεί και το δείξαμε, αλλά δεν είναι εύκολο να δεχτείς αυτό που έγινε σήμερα. Συγχαρητήρια στη Δόξα για τη νίκη, θα δουλέψουμε σκληρά για να κερδίσουμε τον επόμενο παιχνίδι. Ήμαστε μια ομάδα που δημιουργούσε πολύ λίγες ευκαιρίες, ο Κόπιτς ήταν αμυντικογενής προπονητής, προσπαθήσαμε να το αλλάξουμε και σιγά σιγά φτιάχνουμε περισσότερες ευκαιρίες. Ήμαστε πολύ κοντά να προσλάβουμε προπονητή, αλλά οι διαπραγματεύσεις είναι δύσκολες».
 
 «Οι προσδοκίες αν ήταν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πιάσουμε την Ανόρθωση, τότε δε θα γίνει. Αν ήταν να παίζουμε ψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο, τότε θεωρώ πως φέραμε αρκετά καλούς παίκτες. Είναι ένα δύσκολο πράγμα για να τζογάρεις μαζί του οι προσδοκίες», σχολίασε για τις αποδοκιμασίες των οπαδών.
 
Από την άλλη, ο τεχνικός της Δόξας Έντουαρντ Ερανοσιάν, ήταν ευχαριστημένος με τη νίκη της ομάδας του.
 
Αναλυτικά:
 
«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο αλλά έπρεπε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Αν δεν παίρναμε, θα μέναμε πολύ μακριά από τις άλλες ομάδες. Δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.  Καλή συνέχεια στην Πάφο, ήμουν 2 χρόνια εδώ και ο κόσμος είναι πολύ καλός.Πάλι είμαστε τελευταίοι αλλά θα προσπαθήσουμε να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και να σκοράρουμε περισσότερο».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών