Η αναφορά του Μπεργκ στα παράξενα πράγματα που έγιναν στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

Στις χαμένες ευκαιρίες, αλλά και στο πέναλτι του 93' στάθηκε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.
 
Ο Νορβηγός τεχνικός μίλησε για το ισόπαλο 0-0 στο αιώνιο ντέρμπι ενώ ευχαρίστησε και τους οπαδούς των πρασίνων που έδωσαν μαζικό παρών στο παιχνίδι. 
 
Οι δηλώσεις του:
«Ήταν ένα δύσκολο ματς για τους παίκτες, έγιναν πολλά περίεργα πράγματα στο παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Θα το θέλαμε πάρα πολύ γιατί ήταν πολύ καλή εμφάνιση. Παίξαμε στα ίσα τον αντίπαλο που τα τελευταία χρόνια κατακτά τους τίτλους. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Γενικά αμυνθήκαμε καλά παίξαμε συγκεντρωμένα και με καλύτερες επιλογές μπορούσαμε να πάρουμε το ματς. Η ατμόσφαιρα σε αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ καλή για εμάς και για τους παίκτες. Να νιώθεις αυτό το πάθος είναι σημαντικό. Οι οπαδοί μας είναι σημαντικοί έχουν πάθος και μας ακολουθούν παντού. Η Ομόνοια είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο, ο σύλλογος είναι όλοι μαζί, όλοι προσπαθούν όλοι βοηθάνε και θέλουν να πετύχουν».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Conference League-ΑΕΚ: Χωρίς Ελίασον η λίστα για τα ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά
Η επίσημη θέση της Πάφου για τον Νταβίντ Λουίζ
Ολοκληρώνεται σύντομα το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ
«Ξεπεράσαμε τα 3500 εισιτήρια διαρκείας, είμαστε σε αναμονή της απόφασης για το εμπάργκο»
Ανακοίνωσε τον 21χρονο αμυντικό Πεδράο η Πάφος
Εξετάζει την περίπτωση Άβιλα για το δεξί άκρο της άμυνας ο ΑΠΟΕΛ
Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό-Ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Αϊτόρ
Σφράγισε την πρόκριση στο Βελιγράδι η ΑΕΚ-Πρόκριση στα πέναλτι με τρομερό Αλομέροβιτς
Για μάχη ανάμεσα σε Άρη και Ομόνοια για τον Κακουλή κάνουν λόγο στη Σουηδία