Συναντήθηκε με τον Πετρίδη για το μέλλον του στον ΑΠΟΕΛ ο Μάτιτς

Στον ΑΠΟΕΛ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Ούρος Μάτιτς, ο οποίος αποκάλυψε συνάντηση με τον πρόεδρο των γαλαζοκιτρίνων, Πρόδρομο Πετρίδη, μετά το τέλος του ματς με την Ομόνοια.
 
Ο Σέρβος εγκέφαλος παίζει ως δανεικός από την Κοπεγχάγη και η ρήτρα του βρίσκεται κοντά στις 800.000 ευρώ, ποσό αρκετά υπολογίσιμο για οποιοδήποτε παίκτη στην Κύπρο.
 
Οι δηλώσεις του:
 
Το αρχικό του σχόλιο: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για να παίξεις. Είχε καλή ατμόσφαιρα. Δεν εκμεταλλευτήκαμε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά τελικά είχαμε ένα καλό παιχνίδι. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, σύντομα έχουμε ένα άλλο παιχνίδι οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι».
 
«Δεν ήμασταν κουρασμένοι, αυτό δεν ήταν δικαιολογία, ήμασταν έτοιμοι για το παιχνίδι. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα τέρμα αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Και όπως είπα κοιτάζουμε μπροστά για το επόμενο παιχνίδι».

Για το αποτέλεσμα: «Είχαν και αυτοί ευκαιρίες, ο αριθμός 70 έχασε μια μεγάλη ευκαιρία, είχαμε και εμείς το πέναλτι. Ίσως είχαμε δύο ευκαιρίες παραπάνω, αλλά στα ντέρμπι ποτέ δεν ξέρεις. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, με πολλές τακτικές, με πολλές μονομαχίες. Περίμενα αυτό το είδος του παιχνιδιού, στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά προχωρούμε η χρονιά είναι μεγάλη».

Για το πέναλτι: «Ο Ντέβι ήταν ο πιο κοντινός στην μπάλα, την πήρε. Έχουμε μεγάλο σεβασμό ο ένας προς τον άλλον, τον πιστεύουμε, έχει σκοράρει και πριν πολλά πέναλτι, είχε μια καλή ιδέα. Δεν ήταν εύκολο, είχε διακοπή 10 λεπτά και δεν ήταν εύκολο να σουτάρει ένα τέτοιο πέναλτι, στο τέλος ήταν κακό, την επόμενη θα είναι καλύτερο».

Για την εμφάνισή του: «Είχαμε μερικές αποστολές στον αγωνιστικό χώρο, να παλέψουμε με τον Λούκας στο μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου, πιστεύω το καταφέραμε και δώσαμε βοήθειες στους αμυντικούς. Είναι πάντα καλό να δίνεις μια ασίστ ή να βάζεις ένα γκολ. Νομίζω παλέψαμε πολύ σε αυτό το παιχνίδι».

Για το μέλλον του στον ΑΠΟΕΛ: «Θέλω να μείνω εδώ. Τώρα είμαι εδώ, ο ΑΠΟΕΛ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και φυσικά θέλω να είμαι πετυχημένος και είμαι στο σωστό μέρος. Είχαμε μια κουβέντα (με τον πρόεδρο), είμαι χαρούμενος εδώ, θα δούμε τι θα γίνει».
 
Οι δηλώσεις του Ούρος Μάτιτς:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών