Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Ομονοιάτες έριχναν αντικείμενα στους δημοσιογράφους»

  03/12/2019 09:57
«Ομονοιάτες έριχναν αντικείμενα στους δημοσιογράφους»

«Ομονοιάτες έριχναν αντικείμενα στους δημοσιογράφους»

  03/12/2019 09:57
Για την επίθεση που δέχθηκαν οι δημοσιογράφοι από τους οπαδούς της Ομόνοιας στη δυτική κερκίδα, αναφέρθηκε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος τόνισε ότι μόνο ξύλο δεν έπεσε στα δημοσιογραφικά θεωρεία χθες κατά τη διάρκεια του αγώνα.
 
Μέσω ραδιοφωνικών του δηλώσεων στον Super Sport, o εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος, επικαλούμενος συνάδελφους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στα αντικείμενα που ρίχτηκαν στα δημοσιογραφικά. 
 
«Το θέμα με την ανακοίνωση εκδόθηκε σήμερα διότι κρίναμε ότι χθες ολοκληρώθηκε ένα έντονο παιχνίδι, γεμάτο ενέργεια, που ήταν ένα δυνατό ντέρμπι. Όλοι συμφώνησαν στο τέλος της ημέρας ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Καμία ομάδα δεν ανέφερε στο τέλος για θέματα διαιτησίας και στο τέλος βλέπουμε να συζητείται αυτό.
 
Το χειρότερο είναι ότι έχει εμποτιστεί και ο κόσμος σε σχέση με το τι αντιλαμβάνεται ως προτεραιότητα στο ποδόσφαιρο. Γι αυτό τον λόγο που αναφερθήκαμε σήμερα, διότι θεωρώ χθες συμπεριφέρθηκαν πολύ ώριμα και οι δυο ομάδες. Ακόμα και να θες να αποφύγεις μερικά πράγματα δεν γίνεται.
 
Σημειώνουμε ακόμη 2 πράγματα στην ανακοινωση μας και διερωτώμαι αν δεν τα σημειωναμε αν δεν γινόταν θέμα. Για το θέμα της κάρτας φιλάθλου τα είπαμε πάρα πολλές φορές.
 
Για τις απειλές στους δημοσιογράφους που σημειώνεται στην ανακοίνωσή μας, πετάχτηκαν αντικείμενα στα δημοσιογραφικά και στα μπουθ που βρίσκονται οι ραδιοπαραγωγοί. Δεν τα λέμε εμείς αλλά οι συνάδελφοι σας, οι δημοσιογράφοι».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας