Οι... άτακτοι του πρωταθλήματος και αυτοί που βρίσκονται στο όριο

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου (αν και υπολείπονται μερικά παιχνίδια λόγω αναβολών) αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχασαν τουλάχιστον ένα ματς από τις τιμωρίες των διαιτητών με κίτρινες ή κόκκινες κάρτες. 
 
Τα μαρκαρίσματα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι ενός αγώνα, ωστόσο σε αρκετές περιπτώσεις ξεφεύγουν από το τακτικό κομμάτι και γίνονται με περίσσιο πάθος και δύναμη με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί και ποινές από τους διαιτητές. 
 
Πολλές φορές, οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές δεν βοηθούν τον διαιτητή της αναμέτρησης με τη συμπεριφορά τους εντός αγωνιστικού χώρου, όμως είναι καθήκον του εκάστοτε ρέφερι να επιβάλλει την τάξη μέσα στο γήπεδο και να συνετίσει τους παίκτες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η καλύτερη ενδεκάδα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος
 
Τιμωρίες με κίτρινες και κόκκινες κάρτες ισχύουν ακόμη για τους προπονητές και τους βοηθούς τους, με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ να έχει την πρωτιά, καθώς συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και χάνει το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Απόλλωνα.
 
Οι Λαρνακείς είναι μια από τις δύο πιο... άτακτες ομάδες του πρωταθλήματος. Τέσσερις από τους ποδοσφαιριστές τους έχουν χάσει ένα ματς με τρεις κίτρινες. Πρόκειται για τους Ματαρίν, Γκονζάλεθ, Φακούντο και Φιόλιτς. Τέσσερις κάρτες έχει δεχθεί ο Κάσες. 
 
Η ομάδα με τις περισσότερες κόκκινες είναι η Πάφος FC, αφού έχει χάσει δύο ποδοσφαιριστές (Σιρόκ και Βαλεριάνο), ενώ τρεις κίτρινες έχουν δεχθεί οι Πανός και Νέμετς. Στις τέσσερις βρίσκεται ο Πάντσεον.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο πάνθεον του Απόλλωνα με ρεκόρ ο Βασιλείου
 
Οι δύο άλλες ομάδες που οι ποδοσφαιριστές τους αποβλήθηκαν με κόκκινες κάρτες είναι οι ΑΕΛ (Γκαθτανιάγα), και Ένωση (Μουλαζίμης).
 
Οι μόνοι σύλλογοι που δεν έχουν χάσει παίκτη με τρεις ή περισσότερες κίτρινες είναι η Ομόνοια και η Ανόρθωση. Η «Κυρία» έχει στο όριο τους Γκαλίτσιο, Νταουσβίλι, Ντούρις, Καλτσά και Σελίν, ενώ οι πράσινοι τους Λούφτνερ, Λανγκ, Γκόμεθ, Τιάγκο και Ντάρμπισαϊρ.
 
ΑΠΟΕΛ (Βιντιγκάλ, Σόουζα), Δόξα (Μουκτάρης, Ασαμόα), Απόλλων (Σελίμοβιτς, Παπουλής) και Νέα Σαλαμίνα (Μαριάνοβιτς, Νουρ) είναι οι ομάδες που οι παίκτες τους έχουν χάσει ένα παιχνίδι με τρεις κίτρινες. 
 
Εθνικός (Γκλομπάρ, Μαρκόσκι, Κυπριανού) και Ολυμπιακός (Σάμπα, Ακόστα, Βινίσους και Αγιτέ) έχουν χάσει τρεις και τέσσερις ποδοσφαιριστές. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

 

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»
Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»