Οι στρατιώτες του Μπεργκ μπορεί να μην νίκησαν αλλά κέρδισαν

Αντάξιοι των προσδοκιών τους φάνηκαν στο ντέρμπι αιωνίων οι στρατιώτες του Χένινγκ Μπεργκ και δικαίως κράτησαν την Ομόνοια, με τη συμπλήρωση του πρώτου γύρου, στο δεύτερο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα, με 22 βαθμούς.
 
Έπειτα από 11 παιχνίδια που έδωσε το τριφύλλι, έχει απολογισμό έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα, έχοντας συγκομιδή βαθμών 22, με αρκετή διαφορά από την περσινή σεζόν την οποία είχε 13 βαθμούς.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Όποιος και να συλληφθεί, η κάρτα φιλάθλου έχει αποτύχει

Χωρίς αμφιβολία τέτοιο καιρό στην περσινή χρονιά, η Ομόνοια διένυε μια από τις χειρότερες τις σεζόν. Φέτος ωστόσο, το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ, δείχνει να έχει χαρακτήρα, πλάνο και ομαδικότητα.

Το τριφύλλι παραμένει αήττητο στα ντέρμπι που έδωσε και κυρίως στο παιχνίδι κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο έδειξε να έχει αυτοπεποίθηση, αφού βοήθησε η ώθηση του κόσμου στις εξέδρες που ήταν εκεί και στήριξε την προσπάθεια του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Ξανά στην επιφάνεια το θέμα ξένων διαιτητών
 
Μπορεί να μη γεύτηκε τη νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Ομόνοια, ωστόσο κέρδισε τον κόσμο της και απέδειξε για ακόμη ένα ματς πως δεν θα αποτελέσει εύκολος αντίπαλος για κανέναν.

Οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να αποκτούν χημεία μεταξύ τους και ομαδικότητα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, το γεγονός ότι ο Νορβηγός κόουτς διατήρησε τους ίδιους ποδοσφαιριστές για αρκετά παιχνίδια στο αρχικό σχήμα.

Η πολύ καλή αμυντική λειτουργία των Μαυρία, Λέσιακς, Λούφτερ και Λανγκ, είναι εμφανές, καθώς οι πράσινοι την περσινή σεζόν μέχρι την 11η στροφή είχαν δεχθεί 13 τέρματα, ενώ φέτος παραβιάστηκε η πράσινη εστία μόλις έξι φορές.
 
Η πιο πάνω τετράδα διατηρήθηκε σε όλους τους αγώνες, εκτός από την πρώτη αγωνιστική που στο δεξί άκρο της άμυνας αγωνίστηκε ο Περέιρα, αλλά και στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ που στο δεξί άκρο κλήθηκε να καλύψει ο Χούμποτσαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν
Στον τελικό κυπέλλου η Μπότεφ του Κέρκεζ
Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν