Ο παίκτης που εμπιστεύεται ο Ντολ και το πρόγραμμα... βουνό

Με πατημένα τα γκάζια αναμένεται να μπει στη νέα χρονιά ο ΑΠΟΕΛ, αφού μετά την κλήρωση του κυπέλλου οι γαλαζοκίτρινοι έχουν ένα πρόγραμμα... βουνό ν' ανέβουν κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου. Οι πρωταθλητές θα δώσουν μαζεμένους αλλά και εξαιρετικής κρίσιμους αγώνες μέσα σε αυτό το δίμηνο. 

Στο εν λόγω διάστημα, ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει 15 αγώνες συμπεριλαμβανομένων και των ντέρμπι κόντρα σε Ανόρθωση, Απόλλωνα (πρωτάθλημα και κύπελλο), Ομόνοια αλλά και τους διπλούς αγώνες της φάσης των 32 στο Γιουρόπα Λιγκ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Τιμώρησαν ΑΠΟΕΛίστα χωρίς να είναι αυτός και έχασε το πρώτο ημίχρονο»

Όσο δύσκολο κι αν είναι το πρόγραμμα της ομάδας του Τόμας Ντολ, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση ν' αρχίσει να το σκέφτεται, παρόλο που θα έρθει αμέσως μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων. 

Ο Γερμανός τεχνικός έχει στο μυαλό του μόνο τον επόμενο αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό, με κύριο μέλημα να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία με την Ομόνοια. Άπαντες γνωρίζουν ότι η απόδοση της ομάδας δεν ήταν η αναμενόμενη, γι' αυτό και απαιτείται βελτίωση για να έρθει το τρίποντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η απλή και... λιτή απάντηση του ΚΟΑ για την ταυτοποίηση των φιλάθλων

Αυτό που περίτρανα αποδεικνύεται μετά από κάθε φετινό ματς, είναι ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια για καμία ομάδα και το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων χρόνων. 

Στα σημαντικά μπορεί να συγκαταλέγεται η επιστροφή του Ιωάννου στις επιλογές του Ντολ, με τον Κύπριο διεθνή να παίρνει ξανά φανέλα βασικού απέναντι στη λευκωσιάτικη ομάδα.

Αρκετές πιθανότητες να βρεθούν στο αρχικό σχήμα συγκεντρώνουν και οι Άλεφ και Βιντιγκάλ, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Ομόνοια. Ο Βιντιγκάλ δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής ούτε στην Ευρώπη, με τον 53χρονο κόουτς ν' αρέσκεται στο να τον χρησιμοποιεί στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Τελικά ταυτοποίησαν λάθος Ομονοιάτες…»-Λάβρος ο δικηγόρος των συλληφθέντων

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής