Οι απαιτήσεις και ο νόμος του Κέρκεζ στην ΑΕΛ

Στην ΑΕΛ υποδέχτηκαν με πολύ μεγάλη ικανοποίηση την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην τρέχουσα σεζόν και βλέπουν με πολύ μεγάλη αισιοδοξία τη δύσκολη συνέχεια.
 
Παρ’ ό,τι η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ δεν έφθασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, εντούτοις η νίκη και οι τρεις βαθμοί κόντρα σε μια σκληροτράχηλη ομάδα και σε μια πολύ δύσκολη έδρα ήταν το ζητούμενο και αυτό έγινε πράξη με τον καλύτερο τρόπο.
 
Μπορεί η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα να μην είναι και η καλύτερη, όμως η ομάδα της Λεμεσού, παρουσιάζεται ανταγωνιστική και με ξεκάθαρο αγωνιστικό προσανατολισμό εντός αγωνιστικού χώρου. Αυτό οφείλεται εν πολλοίς στην πολύ σωστή διαχείριση που κάνει ο τεχνικός της ομάδας.
 
Ο Ντούσαν Κέρκεζ διατηρεί την ομάδα στις υψηλές βαθμολογικές θέσεις, παρά τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που προέκυψαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι πολλές αγωνιστικές απουσίες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι γαλαζοκίτρινοι δεν τους επηρέασαν στο Δασάκι και ήρθε μια πολύτιμη νίκη, από κάθε άποψη.
 
Το επόμενο εκτός έδρας ντέρμπι το ερχόμενο Σάββατο (07/12) κόντρα στην Ανόρθωση είναι πολύ δύσκολο και απαιτητικό για την ομάδα της Λεμεσού. Η ομάδα έχει να αντιμετωπίσει και πάλι αρκετά θέματα ως προς τον καταρτισμό της καλύτερης δυνατής ενδεκάδας, καθώς θα απουσιάζουν σίγουρα, οι Γκαθτανιάγκα, Γκαζαριάν και Γκοντάλ.
 
Άγνωστο παραμένει το γεγονός εάν θα επιστρέψει στη διάθεση του Κέρκεζ και ο Μάνουελ Τόρες, ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός επιλογών για τον αγώνα με τον Εθνικό, έπειτα από απόφαση του Κέρκεζ.
 
Δείγμα του ότι, ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων επιβάλλει τον δικό του νόμο και απαιτεί την πειθαρχία στα αποδυτήρια, ανεξαρτήτα από τα όποια ονόματα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19