Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η παραδοχή του Κέρκεζ και τα συγχαρητήρια στον κόσμο της Ανόρθωσης

  07/12/2019 19:28
Η παραδοχή του Κέρκεζ και τα συγχαρητήρια στον κόσμο της Ανόρθωσης

Η παραδοχή του Κέρκεζ και τα συγχαρητήρια στον κόσμο της Ανόρθωσης

  07/12/2019 19:28

Την ανωτερότητα της Ανόρθωσης παραδέχτηκε ο Ντούσαν Κέρκεζ στη καθιερωμένη διάσκεψη τύπου μετά την ήττα της ομάδας του από την Κυρία.

Ο Βόσνιος τεχνικός, ανέφερε τις δυσκολίες που είχε η ομάδα του στο παιχνίδι αναφέροντας πως είναι πολύ δύσκολο να δέχεσαι τέρμα από τα πρώτα δέκα λεπτά. Κλείνοντας, ο Κέρζεζ έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του αλλά και στους οπαδούς και των δυο ομάδων.

Αναλυτικά: 

«Σε τέτοια παιχνίδια το μόνο που πρέπει να λεμέ είναι συγχαρητήρια στην Ανόρθωση και στον Τιμούρ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και χάναμε την μπάλα. Κάναμε αρκετά λάθη. Όταν δέχεσαι τέρμα στα πρώτα δέκα λεπτά που έχει ποιότητα και εμπειρία είναι δύσκολο να επιστρέψεις. Υπάρχει ποιότητα στην ανόρθωση αλλά πιστεύω τους δώσαμε την ευκαιρία να μας κερδίζουν με 2-0 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ήμασταν λίγο πιο επιθετική και αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση. Όταν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να πάρεις νίκη ούτε ισοπαλία. Είναι στο χέρι μας να σηκώσουμε κεφάλι και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Να δώσω συγχαρητήρια για τους ποδοσφαιριστές μου. Όλοι κάνουν λάθη. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας που βρέθηκαν εδώ και φυσικά στους  φίλους της Ανόρθωσης. Είναι δύσκολο να παίζουμε σε παιχνίδια που δεν υπάρχει κόσμος στο γήπεδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας