Προσγειωμένος ο Πάμπος μετά την επική νίκη του Ολυμπιακού

Για την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στάθηκε στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου ο προπονητής των μαυροπρασίνων, Πάμπος Χριστοδούλου.

Μεταξύ άλλων ο Κύπριος τεχνικός ανέφερε πως η νίκη ήταν δίκαια για την ομάδα του, καθώς και πως είναι πολύ χαρούμενος που η ομάδα του κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε τέρματα.

Αναλυτικά:

«Θα συμφωνήσω πως τα πρώτα 25 λεπτά το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο. Θα μπορούσε να σκοράρει και αν το κατάφερνε θα ήταν δύσκολα για εμάς. Εμείς πρώτα απ’ όλα κερδίσαμε δυο παιδιά σήμερα. Από εκεί και πέρα ανεβάσαμε στροφές. Ήρθε ο τραυματισμός του Ενόχ που πήγε να μας αποσυντονίσει αλλά ευτυχώς τα καταφέραμε και δεν καταφέραμε να χάσουμε τα ηνία του παιχνιδιού. Στην επανάληψη προσπαθήσαμε, και τα καταφέραμε το ΑΠΟΕΛ είναι μια μεγάλή ομάδα και σίγουρα τα επόμενα παιχνίδια θα βρει τα πατήματά του. Ο Ολυμπιακός είχε αρκετές ευκαιρίες σε αρκετά παιχνίδια αλλά δεν ήμασταν αρκετά καλοί στην τελική πάσα. Σήμερα τα καταφέραμε και είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού που είναι πάντα δίπλα μας».

«Νομίζω ότι σε όλα τα παιχνίδια εκτός από το παιχνίδι με την Ανόρθωση ήμαστε μια ομάδα που διεκδικεί τη νίκη. Ήμαστε διπλά χαρούμενοι όταν παίρνουμε βαθμούς από τέτοιες ομάδες. Πραγματικά μας προβληματίζει ότι χάνουμε αρκετές ευκαιρίες από ομάδες που είναι εκεί κοντά μας. Ομάδα που βρίσκει ευκαιρίες και παίζει ποδόσφαιρο θα βρει τον τρόπο και θα ανακάμψει. Δυστυχώς βρισκόμαστε στην Κύπρο. Σήμερα κερδίζουμε και ήμαστε οι καλύτεροι. Όταν χάσουμε θα γίνουμε οι χειρότεροι και θα μας βρίζουν. Εγώ είμαι έτοιμος».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Το εντυπωσιακό κορεό της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας για τον κρίσιμο αγώνα στο ΓΣΠ μεταξύ Ομόνοιας 29 και Ομόνοιας Αραδίππου (pics)
Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»
Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος