Οι μπηχτές των φίλων του Ολυμπιακού για παραρτήματα και... φιλικά παιχνίδια

Τα δικά τους υπονοούμενα μετά την πολύ μεγάλη χθεσινοβραδινή (07/12)  νίκη της ομάδας τους επί του ΑΠΟΕΛ με 2-0, αφήνουν οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους, μιλούν για παραρτήματα, υποκαταστήματα και... φιλικά παιχνίδια. 

Επιπρόσθετα, αφιερώνουν την επιτυχία της ομάδας τους σε αυτούς που ήταν σίγουροι για τον διασυρμό από τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Μαυροπράσινα Αδέρφια,

Να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό μας επιτελείο που σήμερα τα έδωσαν όλα. Απέδειξαν πως παίζουμε για εμάς και μόνο, για το μαύρο και το πράσινο, για τον ΤΑΚΤΑΚΑΛΑ και για όλα αυτά που μας ενώνουν τα τελευταία 88 χρόνια. Αυτά είναι που μας κρατούν πιστούς στο σωματείο μας κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και παρά τις δυσκολίες των καιρών.

Η νίκη αυτή αφιερώνεται σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια παράρτημα μας κατεβάζουν, υποκατάστημα μας ανεβάζουν. Αφιερωμένη και σ’ αυτούς που ακόμα και σήμερα ήταν σίγουροι για τον διασυρμό και μάλιστα αμαχητί σε ένα «φιλικό» παιχνίδι.

ΥΓ1: Κρίμα αυτή η κάρτα που ακόμα και μετά το πρόσφατο ρεζίλεμα της αλληλοαπόδοσης ευθυνών Αστυνομίας-ΚΟΑ και που με τόσο πάθος οι κυβερνώντες υπερασπίζονται, να μας κράτησε μακριά από τον σημερινό θρίαμβο. Εμάς που στα πρόσφατα πέτρινα χρόνια ακολουθούσαμε τον ΤΑΚΤΑΚΑΛΑ και στην πιο μακρινή γωνιά της Κύπρου.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ 1931
Since 2004

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του