Οι ελεύθεροι προπονητές που γνωρίζουν το κυπριακό πρωτάθλημα

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ Λάρνακας βρίσκονται σε αναζήτηση του νέου τους τεχνικού και τα τηλέφωνα… ήδη έχουν πάρει φωτιά.

Υπάρχουν πολλά ονόματα γνώριμων μας προπονητών, οι οποίοι είναι ελεύθεροι τη δεδομένη χρονική στιγμή και θα μπορούσαν να αποτελούν την κατάλληλη επιλογή για κάποια από τις ομάδες μας.

Η OMADA καταγράφει τα δεδομένα, σχετικά με τις εφικτές περιπτώσεις που θα μπορούσαν να έρθουν στο νησί μας για να δουλέψουν.

Ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Πέδρο Εμάνουελ αποχώρησε από την ισπανική Αλμερία στις 4 Νοεμβρίου 2019 και έκτοτε κυκλοφορεί ελεύθερος. Ο ίδιος δεν θα ήταν αρνητικός στην επιστροφή του στο κυπριακό πρωτάθλημα με την κατάλληλη πρόταση.
 

Ελεύθερος παραμένει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά το πέρασμά του από την ΑΕΚ Αθηνών. Ο ίδιος ο Ελλαδίτης τεχνικός γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο ποδόσφαιρό μας και ίσως να επέστρεφε, υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις.
 

Διακαής πόθος όλων στον ΑΠΟΕΛ, είναι η επιστροφή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός παραμένει ελεύθερος μετά την αποχώρηση του από την Αλ Νασρ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αλλά το κασέ του είναι πολύ υψηλό για οποιαδήποτε κυπριακή ομάδα. Ο ίδιος καλοβλέπει την προοπτική να συνεχίσει στο εξωτερικό και η περίπτωση να επιστρέψει στο νησί μας, είναι πολύ απομακρυσμένη για την ώρα.
 

Η περίπτωση του Αυστριακού Νταμίρ Κάναντι γράφτηκε στην Ελλάδα πως ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ και είναι μια ελκυστική λύση, καθώς είναι γνωστό τι μπορεί να προσφέρει. Ο ίδιος είναι ανοικτός σε προτάσεις μετά τη φυγή του από την γερμανική Νυρεμβέργη, αλλά ίσως  περιμένει κάτι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.
 

Ελεύθερος μετά το πέρασμά του από τον πάγκο της Εθνικής Ινδίας είναι ο Στιβ Κωνσταντινίδης. Ο ίδιος είναι από τους πλέον καταρτισμένους προπονητές σε παγκόσμιο επίπεδο και θα έβλεπε με πολύ θετικό μάτι, τυχόν πρόταση από ομάδα του νησιού μας.
 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Τραϊανός Δέλλας είναι χωρίς ομάδα μετά το πέρασμα του από τον Παναιτωλικό. Το όνομά του ακούγεται κατά καιρούς για ελληνικές ομάδες, όμως ο ίδιος θα εξετάσει πολύ προσεκτικά, οποιαδήποτε οικονομική πρόταση συνεργασίας του κατατεθεί.
 

Ένας πρώην γνωστός του κυπριακού ποδοσφαίρου είναι εδώ και λίγες μέρες ελεύθερος, αφού απομακρύνθηκε από τον πάγκο του Ατρομήτου. Ο λόγος για τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος αναζητεί εδώ και λίγες μέρες την επόμενη ομάδα στην καριέρα του. Η θητεία του στο νησί μας, πάντως, δεν ήταν και η καλύτερη και δύσκολα θα υπάρξει ενδιαφέρον για ενδεχόμενη επιστροφή του στο νησί μας.
 

Χωρίς ομάδα βρίσκεται και ο Στάνιμιρ Στόιλοφ. Ο Βούλγαρος πρώην τεχνικός της Ανόρθωσης είχε μια επιτυχημένη θητεία στο Καζακστάν, με την Αστάνα και την Εθνική της χώρας και βρίσκεται μακριά από τους πάγκους, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το κασέ του είναι πολύ υψηλό για τα δεδομένα των ομάδων μας και θα χρειαστεί μια γενναία οικονομική πρόταση για να πειστεί να επιστρέψει στο ποδόσφαιρό μας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ