Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

«Παίζει σοβαρά για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ο Ιδιάκεθ»

  10/12/2019 17:27
«Παίζει σοβαρά για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ο Ιδιάκεθ»

«Παίζει σοβαρά για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ο Ιδιάκεθ»

  10/12/2019 17:27

Ένα ενδιαφέρον σενάριο αναλύει ελλαδική ιστοσελίδα, «Sdna.gr», μέσα από το οποίο ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται για τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Παράλληλα, όπως επικαλείται η παρασκηνιακή στήλη, ο Τσάβι Ρόκα έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Βάσκο τεχνικό, γι' αυτό και θα πρέπει ν' ανησυχεί ο Γιώργος Δώνης σε περίπτωση που ενδιαφερθεί για τον πάγκο του Παναθηναϊκού. 

Το δημοσίευμα:

«Μου είχε έρθει ως πληροφορία από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο Ρόκα και ο Παναθηναϊκός, έδωσα τα… χέρια. Και τη μοιράστηκα.

Αυτός θα είναι ο κουμανταδόρος. Σε όλα. Αυτονόητο στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού (τέρμα, κοινώς, το καθεστώς συναπόφασης που ίσχυσε το καλοκαίρι), έχοντας όμως πάρει και το… δαχτυλίδι από τον ίδιο τον Αλαφούζο, ο λόγος και η γνώμη του Ισπανού θα είναι πάνω απ’ όλα σε οτιδήποτε αφορά την ομάδα εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Ο Δώνης, φυσικά και το γνωρίζει, φυσικά και το αντιλήφθηκε. Και αν δεν, οι προχτεσινές δηλώσεις του Ρόκα σε μέσο της πατρίδας του, δεν άφησαν περιθώρια παρερμηνείας.

Έχω σημειώσει επίσης εδώ και καιρό, πως το «τρένο» είναι πολύ πιεσμένο. Και το βγάζει στην καθημερινότητα της ομάδας. «Φωνάζει» από μακριά. Δεν τον αδικώ φυσικά, ίσα-ίσα. Απλώς είναι μια ακόμη ένδειξη πως ό,τι δεν ένιωθε  πριν την απομάκρυνση του Νταμπίζα, το αισθάνεται, το βιώνει τώρα.

Και επίσης, αν ήμουν εγώ στη θέση του, σίγουρα δεν θα αισθανόμουν βολικά διαβάζοντας πως ο αγαπημένος του Ρόκα στην ΑΕΚ Λάρνακας, Ιμάνολ Ιντιάκεθ έλυσε χτες αιφνιδιαστικά τη συνεργασία του. Ναι, «παίζει» σοβαρά για τον ΑΠΟΕΛ, αλλά οι συγκυρίες είναι τέτοιες που δεν θέλει πολύ για να «παίξουν» με το μυαλό ενός πιεσμένου προπονητή…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας