Οι Κύπριοι που... αναγέννησε ο Τιμούρ στην Ανόρθωση

Ένας από τους όρους που απαίτησε ο Τιμούρ Κετσπάγια το περασμένο καλοκαίρι, ήταν η ενίσχυση του ντόπιου στοιχείου του ρόστερ της Ανόρθωσης. Η εισήγηση του έγινε πράξη και η ομάδα της Αμμοχώστου μπορεί να υπερηφανεύεται πως διαθέτει πολλές ποιοτικές λύσεις, για το οτιδήποτε συμβεί στη διάρκεια της σεζόν.

Ο Κωστάκης Αρτυματάς αποκτήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ, έχοντας αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας. Έχει αγωνιστεί ως βασικός στα 10 από τα 11 παιχνίδια της ομάδας, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο Μιχάλης Ιωάννου θεωρείται ως το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, με τον ίδιο να συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω του. Κόντρα στην ΑΕΛ αγωνίστηκε στο δεξιό άκρο της άμυνας και φαίνεται πως για την συγκεκριμένη θέση τον προορίζει ο προπονητής του, για το εγγύς μέλλον.

Από «σπόντα» πήρε θέση βασικού ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τα πήγε περίφημα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Ο Κύπριος τερματοφύλακας επέστρεψε φέτος στην ομάδα της Αμμοχώστου και όποτε χρειαστεί, θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Όπως έκανε και στην «ΑΕΚ Αρένα», προ μερικών εβδομάδων.

Ο Παναγιώτης Αρτυματάς πήρε την πρώτη του συμμετοχή για τη φετινή σεζόν, κόντρα στην ΑΕΛ. Είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο του ποδοσφαίρου μας και στην ομάδα της Αμμοχώστου τον πιστεύουν πάρα πολύ. Ο ίδιος περιμένει την ευκαιρία του για καθιέρωση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Νικόλας Εγγλέζου έχει τέσσερις συμμετοχές στη φετινή σεζόν στο αριστερό άκρο της άμυνας και αποτελεί μια πολύ καλή εναλλακτική λύση για τον προπονητή του. Έχει παίξει 306 αγωνιστικά λεπτά, στο σύνολο.

Όλους αυτούς, ο Κετσπάγια τους εμπιστεύεται και με το παραπάνω και περιμένει ανάλογη απόδοση και στη συνέχεια. Ο ίδιος ο Τιμούρ έχει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη και στην βελτίωση Κυπρίων ποδοσφαιριστών στο παρελθόν και θέλει να το κάνει πράξη για άλλη μια φορά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες στο αιώνιο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια
Εξαφάνισαν τα εισιτήρια με τον Απόλλωνα οι οπαδοί της ΑΕΚ-Παραχωρούνται κι άλλα