Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η μουρμούρα που αναγνώρισε ο Καραπατάκης και η... ψήφος στον Ηλία

Γιώργος Περικλέους   11/12/2019 07:00
Η μουρμούρα που αναγνώρισε ο Καραπατάκης και η... ψήφος στον Ηλία

Η μουρμούρα που αναγνώρισε ο Καραπατάκης και η... ψήφος στον Ηλία

Γιώργος Περικλέους   11/12/2019 07:00
Ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ πήρε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Λαρνακέων, Ηλίας Χαραλάμπους. Ο 39χρονος βρισκόταν ήδη στο επιτελείο του Ιμανόλ Ιδιάκεθ και χαίρει μεγάλης εκτίμησης τόσο της διοίκησης του συλλόγου, όσο και των οπαδών της ομάδας. 
 
Όντας ένας παίκτης που έχει τελειώσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, γνωρίζει αρκετά πράγματα για την ιστορία του συλλόγου αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ομάδα σε όλα τα επίπεδα.
 
Το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον Κύπριο πρώην διεθνή να κοουτσάρει την ομάδα του στους επόμενους αγώνες με Πάφο FC και Ομόνοια, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Πάγια τακτική του συλλόγου είναι να γίνεται προσεκτική επιλογή του προπονητή της ομάδας, γι' αυτό και κανένας δεν θέλει να γίνουν βιαστικές κινήσεις για τον αντικαταστάτη του Ιμανόλ Ιδιάκεθ. 
 
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν βγει στους Λαρνακείς οι φετινές τους κινήσεις, με αποτέλεσμα η παρουσία της ομάδας να είναι κατώτερη των περιστάσεων. 
 
Η μουρμούρα που υπάρχει από πλευράς των φίλων της ΑΕΚ αναγνωρίζεται από τον Άντρο Καραπατάκη και τους συνεργάτες του, γι' αυτό και έκριναν ότι η αλλαγή προπονητή και τεχνικού διευθυντή ήταν επιτακτική ανάγκη. 
 
Εξίσου σημαντικό κεφάλαιο για τους Λαρνακείς είναι η εξεύρεση τεχνικού διευθυντή, ο οποίος θα βοηθήσει και με τη θέση του προπονητή, αφού με αυτό το μοντέλο η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας