Η αποστομωτική απάντηση του Μπεργκ στους Ομονοιάτες για τις αλλαγές

Στο OFC TV μίλησε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, το προηγούμενο με τη Δόξα και το επίπεδο των πρασίνων.

Οι δηλώσεις του:

Πώς περιμένετε το παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα;

«Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνιση μας απέναντι στη Δόξα. Δεν ήταν εύκολο μετά το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, την ένταση και την ατμόσφαιρα που επικρατούσε, μετά από τόσο μεγάλο παιχνίδι να αγωνιστείς απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Μπορεί να μην βρίσκεται σε καλή θέση, αλλά ήταν δύσκολος αντίπαλος γιατί είναι ομάδα που ξέρει να έχει την κατοχή. Πιστεύω πως αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί απέναντι στη Δόξα. Πετύχαμε δύο πολύ όμορφα γκολ, το φάουλ του Έρικ και μία ομαδική προσπάθεια που έφερε το τέρμα του Ορτέγα. Γενικά, είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νίκη, θα μπορούσε να ήταν πιο μεγάλη, να σκοράραμε ακόμη 3-4 γκολ, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Οπότε ήταν μία καλή εμφάνιση και τώρα βλέπουμε τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί είναι καλύτεροι τώρα από ότι στην αρχή της σεζόν όταν αγωνιστήκαμε εναντίον τους. Είναι καλύτεροι στην έδρα τους, παρά εκτός έδρας, οπότε θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Περιμένετε τη Νέα Σαλαμίνα καλύτερη σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου;

«Δεν ξέρω. Έχουν περισσότερη ποιότητα τώρα από ότι είχαν στην αρχή, όπως και εμείς. Όμως, τώρα αγωνιζόμαστε εκτός έδρας και εκείνοι είναι καλύτεροι στο γήπεδο τους. Οπόταν θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είχαν κάποια καλά αποτελέσματα τελευταίως, έτσι πρέπει να βεβαιωθούμε πως θα παρουσιαστούμε πάρα πολύ καλοί σε αυτόν τον αγώνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η πίστωση στον Μπεργκ για την Ομόνοια που δεν... βλεπόταν

Ποια θετικά κρατάτε από τον αγώνα με τη Δόξα και τι πρέπει να βελτιωθεί;

«Θέλουμε να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα στις μεγάλες φάσεις που δημιουργούμε. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία όταν θέλουμε να “σκοτώσουμε” τα παιχνίδια ή όταν πρέπει να κρατήσουμε την μπάλα. Όμως, έμεινα ικανοποιημένος από πολλά πράγματα στο παιχνίδι με τη Δόξα».

Πόσο ικανοποιημένος είστε με το επίπεδο της ομάδας μέχρι τώρα;

«Είμαστε εντάξει. Πιστεύω πως βελτιωνόμαστε ως ομάδα, φυσικά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, αλλά νομίζω μέχρι στιγμής βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Θεωρώ πως η συνεργασία και η κατανόηση γίνονται όλο και καλύτερα. Οπόταν θεωρώ είμαστε εντάξει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η άποψη του Αντωνίου για το ντέρμπι αιωνίων και η αναφορά στα πέναλτι του ΑΠΟΕΛ

 

Ο κόσμος θα είναι και πάλι δίπλα στην ομάδα. Ποιο το μήνυμα σας;

«Να υποστηρίξουν την ομάδα όπως κάνουν πάντα. Ήταν εξαιρετική η υποστήριξη τους απέναντι στη Δόξα. Οι φίλαθλοι μας συμμετέχουν, θέλουν να κάνω αλλαγές και αυτό είναι καλό. Μου αρέσει που νοιάζονται για την ομάδα και έχουν άποψη. Αλλά θα κάνω αλλαγές όταν πιστεύω πως είναι καλό για την ομάδα και όταν είναι σωστό να γίνουν. Σκέφτομαι το παιχνίδι που παίζουμε, αλλά στο πίσω μέρος το μυαλό μου έχω και το επόμενο και το μεθεπόμενο. Συνεπώς δεν είναι μόνο ότι βλέπω εκείνη τη δεδομένη στιγμή που θα με κάνει να αποφασίσω πότε θα κάνω τις αλλαγές. Όμως είναι καλό ότι νοιάζονται, μου αρέσει γιατί υπάρχουν πολλά συναισθήματα και θέλω οι άνθρωποι να νοιάζονται και να είναι παθιασμένοι με την Ομόνοια!».

Δειτε Επισης

O προγραμματισμός της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025
Άρχισε την προετοιμασία της για τους αγώνες με Λετονία και Σερβία η Εθνική
Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης