Καλοβλέπει Χέφελ και παίρνει πακέτο με... 150 χιλιάδες τον Γουήλερ

Όσο πλησιάζει ο Ιανουάριος τόσο και περισσότερο οι ομάδες αρχίζουν να ψάχνουν υποψήφιους στόχους για να κλείσουν τις... τρύπες που μπορεί να βγήκαν στην επιφάνεια όσο αφορά το ρόστερ των ομάδων.
 
Κάθε μεταγραφική περίοδος στον ΑΠΟΕΛ, έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες, αφού οι γαλαζοκίτρινοι, εκτός του ότι κεντρίζουν το ενδιαφέρων, θέλουν να ενδυναμώσουν το ρόστερ της ομάδας, για το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο θαυμασμός του Χατζηλούκα για Σωφρόνη
 
Στα αρχικά στάδια του προγραμματισμού ενόψει Ιανουαρίου, πρέπει να αναφέρουμε πως η κάθε ομάδα, έχει το δικαίωμα για τέσσερις μεταγραφές καθώς και για να γίνει μια προσθήκη, πρέπει να υπάρξει και μια αποχώρηση παράλληλα.
 
Το φως της δημοσιότητας, είδαν το τελευταίο διάστημα τα ονόματα των Έκτρορ Χέφελ της ΑΕΚ και του Χρήστου Γουήλερ της ΑΕΛ. Πρόκειται για δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές, με μεγάλη προοπτική.
 
Τα δεδομένα για τους γαλαζοκίτρινους, είναι πως ο... γάμος μεταξύ των δυο ποδοσφαιριστών, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να γίνει. 
 
Αρχικά ο Έκτορ Χέφελ, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2020 με την ΑΕΚ. Ο Ολλανδός, δεν έχει καμία πρόθεση να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Λάρνακας και έτσι οι πρωταθλητές έκαναν το αυτονόητο. Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά, με τον 23χρονο άσο να δείχνει θετικός στο να μετακομίσει στον Αρχάγγελο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Για μένα ούτε ένα στο εκατομμύριο να μείνω προπονητής στον ΑΠΟΕΛ»
 
Από την άλλη τα δεδομένα με τον Χρήστο Γουήλερ, είναι ακόμη πιο απλά. Ο διεθνής άσος της ΑΕΛ, έχει κάνει το τελευταίο διάστημα τεράστια βήματα προόδου όσο αφορά το παιχνίδι του και δικαίως, έχει κινήσει τα βλέμματα πάνω του. Οι πρωταθλητές, έχουν και σε αυτή τη περίπτωση το πάνω χέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΠΟΕΛ, θα δώσει τον Αντρέα Μακρή στην ΑΕΛ συν ένα ποσό κοντά στις 150 χιλιάδες, για να κάνει δικό του τον 22χρονο ακραίο αμυντικό. 
 
Τίποτα μέχρι στιγμής δεν είναι δεδομένο, αφού δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ. Λόγω του ότι και οι δυο ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι, αυτό δυσχεραίνει την κατάσταση, αφού θα πρέπει να πληρώσει για να προχωρήσει το deal.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Tα πανηγύρια από τους καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού μετά την κατάκτηση του ECOMMBX ΟΠΑΠ κυπέλλου (pics)