Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ο πρώτος υποψήφιος για τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ

  12/12/2019 10:59
Ο πρώτος υποψήφιος για τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ

Ο πρώτος υποψήφιος για τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ

  12/12/2019 10:59

Η ΑΕΚ Λάρνακας ψάχνει τους αντικαταστάτες των Άντερ Μουρίγιο και Ιμανόλ Ιδιακέθ, για τις θέσεις των αθλητικού διευθυντή και προπονητή, αντίστοιχα.

Στην Ελλάδα, αναφέρουν πως υποψήφιος για το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα της Λάρνακας είναι ο αθλητικός διευθυντής της Ξάνθης Γιάννης Παπαδημητρίου.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, είναι πολύ δύσκολο να αφήσει τη Ξάνθη για το νησί μας, αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά, αυτούσιο το ρεπορτάζ από το sdna.gr:

Ο τεχνικός διευθυντής των θρακιώτικης ομάδας, κάνει…γκελ στα στελέχη του κυπριακού συλλόγου. Το SDNA έχει το ρεπορτάζ.

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού διευθυντή και προπονητή βρίσκεται η ΑΕΚ Λάρνακας, έπειτα από τις αποχωρήσεις των Άντερ Μουρίγιο και Ιμανόλ Ιδιάκεθ αντιστοίχως από τα δύο συγκεκριμένα πόστα.

Η διοίκηση του κυπριακού συλλόγου έχει αποφασίσει πρώτα να προσληφθεί τεχνικός διευθυντής και εν συνεχεία να γίνει κίνηση για την συνεργασία με καινούργιο κόουτς.

Ήδη εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις τεχνικών διευθυντών και μία από εκείνες που έχουν πέσει στο τραπέζι – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – είναι και του Γιάννη Παπαδημητρίου!

Το προφίλ του τεχνικού διευθυντή της Ξάνθης και η δουλειά του στην ομάδα της Θράκης τα τελευταία χρόνια, αρέσει στα στελέχη της ΑΕΚ Λάρνακας, με αποτέλεσμα να έχουν συμπεριλάβει το όνομά του στην ατζέντα τους.

Ωστόσο είναι πολύ δύσκολο, αν όχι απίθανο σε αυτό το τάιμινγκ και μεσούσης της σεζόν, ο Παπαδημητρίου να αφήσει την Ξάνθη προκειμένου να κατηφορίσει στην Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας