Έριξε βόμβα για ιδιόκτητο γήπεδο ο Πετρίδης

Μια ιδιαίτερη έκπληξη επιφύλασσε με το τέλος της αναμέτρησης με τη Σεβίλλη, ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM. 
 
Όπως αναφέρθηκε, το όνειρο των ΑΠΟΕΛιστών θα γίνει σύντομα πραγματικότητα αφού βρίσκεται στα σκαριά το νέο γήπεδο της ομάδας που θα είναι χωρητικότητας 14-15 χιλιάδων θέσεων. 
 
«Θα κάτσουμε με τους συνεργάτες μου και τον Τέτι για να αποφασίσουμε και ο Χατζηλούκας θα μείνει στον ΑΠΟΕΛ. Δουλεύουμε και στις οικοδομές και θα ανακοινώσουμε σύντομα κάτι που θα χαροποιήσει τους ΑΠΟΕΛίστες, το ιδιόκτητο γήπεδο. Ο Γενάρης είναι κοντά και θα προχωρήσουμε και στις ανάλογες μεταγραφές. Όταν είμαστε έτοιμοι με τα κατάλληλα έγγραφα θα επισημοποιήσουμε τη δημιουργία του γηπέδου. Θα είναι 14-15 χιλιάδων η χωρητικότητα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»