Οι ειδήσεις του Σωφρόνη και η ευκαιρία απογείωσης του Απόλλωνα

Η χθεσινή (12/12) συνέντευξη Τύπου του Σωφρόνη Αυγουστή, ενόψει του παιχνιδιού με την Ανόρθωση, έβγαλε πολλές ειδήσεις στο προσκήνιο.

Ο Κύπριος τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας αναγνώρισε τις δυσκολίες του σαββατιάτικου παιχνιδιού κόντρα στην ομάδα της Αμμοχώστου, τονίζοντας πως ο αντίπαλος είναι μια ομάδα που είναι δυσκολοκατάβλητη και δίκαια βρίσκεται στη κορυφή. Εξήρε την ποδοσφαιρική ποιότητα του Ρούμπεν Ράγιος, λέγοντας πως ο Ισπανός είναι πολύ επικίνδυνος στις εκτελέσεις στημένων φάσεων.

Αποκάλυψε πως ο Απόλλωνας θα αποκτήσει ποδοσφαιριστή για την επιθετική γραμμή στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Καρ από το ρόστερ. Εξέλιξη που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, μετά τα πειθαρχικά παραπτώματα του ποδοσφαιριστή από το Τρινιντάντ.

Συμπλήρωσε πως η ομάδα της Λεμεσού χρειάζεται τη βοήθεια των οπαδών της, για τη νίκη στο αυριανό (14/12) ντέρμπι και για την εκπλήρωση των φετινών στόχων. Κάλεσε, όσους έχουν εκδώσει κάρτα φιλάθλου, να στηρίξουν την ομάδα και να της δώσουν πολύ μεγάλη ώθηση στους παίκτες.

Επιπρόσθετα, ο Κύπριος τεχνικός των κυανολεύκων της Λεμεσού επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τη πλήρη εμπιστοσύνη του στους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ. Σίγουρα, οι πολλοί τραυματισμοί που προκύπτουν, προβληματίζουν άπαντες στο Κολόσσι, όμως πιστεύεται πως υπάρχει η απαιτούμενη ποιότητα για την όποια αναπλήρωση των κενών.

Στον Απόλλωνα, υπάρχει μια πολύ μεγάλη ικανοποίηση για την αγωνιστική ανάκαμψη των τελευταίων εβδομάδων, αλλά το ζητούμενο είναι να υπάρξει και η ανάλογη συνέχεια. Το αυριανό πολύ μεγάλο ντέρμπι προσφέρεται για… συνέχιση των πολύ υψηλών πτήσεων.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής
«Δυστυχώς η εσωστρέφεια είναι σε τέτοιο βαθμό, που δεν επέτρεψε να κάνουμε αυτά που θέλαμε»