Οι δυο άσσοι στο μανίκι του Πάμπου από τις τέλειες ληστείες του καλοκαιριού

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Ολυμπιακός και το αποδεικνύει περίτρανα στον αγωνιστικό χώρο τα τελευταία παιχνίδια. Άπαντες στο στρατόπεδο των μαυροπρασίνων, λένε από την αρχή της χρονιάς πως οι δυνατότητες του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγάλες. 
 
Με την πάροδο του χρόνου φαίνεται να επιβεβαιώνονται αφού εκτός από τις νίκες ο Ολυμπιακός του Πάμπου Χριστοδούλου, πείθει και με τη παρουσία του. Πλέον βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ένα τρίποντο μακριά από την εξάδα. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αδικήθηκε με Χατζηλούκα επανήλθε με Ερανοσιάν και δικαιώθηκε
 
Σαφώς και τα αποτελέσματα των μαυροπρασίνων είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς, αλλά όπως λέει και μια φράση, «αν δεν παινέσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει». Δεν μπορεί κανείς να παραλείψει από την όλη προσπάθεια του Ολυμπιακού την εξαιρετική σεζόν που κάνουν οι Πάρης Ψάλτης και Παναγιώτης Ζαχαρίου.
 
Από τη μια ο Πάρης Ψάλτης μετρά το απόλυτο 12 στα 12 και αυτό λέει πάρα πολλά. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός είναι βασικός και αναντικατάστατος σε ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου και αυτό τονίζεται γιατί είναι κοινό μυστικό πλέον ο τρόπος που προσεγγίζει τα παιχνίδια του ο πολύπειρος τεχνικός. Το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός τον ψώνισε από τον Ερμή. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έπαθε, έμαθε και... διδάσκει ποδόσφαιρο ο Σωφρόνης
 
Από την άλλη έχουμε το «πουλέν» του Ολυμπιακού που ακούει στο όνομα Παναγιώτης Ζαχαρίου. Ήρθε το καλοκαίρι από την Πάφο και φρόντισε να συστηθεί με τον καλύτερο τρόπο στο Κυπριακό κοινό. Τέσσερα τέρματα και κλήση στην Εθνική μαρτυρούν αρκετά για την τεράστια εξέλιξη που έχει ο επίσης 23χρονος επιθετικός. 
 
Ο Ολυμπιακός, έχει καταφέρει μέσα σε ένα καλοκαίρι να κάνει μεγάλες μεταγραφές που του παρέχουν ένα μακροπρόθεσμο πλάνο. Και αυτό γιατί πολύ απλά, αν συνεχίσουν με αυτές τις παρουσίες δεν θα αργήσει να χτυπήσει η πόρτα για μεταγραφή. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή