Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Οι δυο άσσοι στο μανίκι του Πάμπου από τις τέλειες ληστείες του καλοκαιριού

Αντρέας Μιχαήλ   15/12/2019 11:46
Οι δυο άσσοι στο μανίκι του Πάμπου από τις τέλειες ληστείες του καλοκαιριού

Οι δυο άσσοι στο μανίκι του Πάμπου από τις τέλειες ληστείες του καλοκαιριού

Αντρέας Μιχαήλ   15/12/2019 11:46
Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Ολυμπιακός και το αποδεικνύει περίτρανα στον αγωνιστικό χώρο τα τελευταία παιχνίδια. Άπαντες στο στρατόπεδο των μαυροπρασίνων, λένε από την αρχή της χρονιάς πως οι δυνατότητες του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγάλες. 
 
Με την πάροδο του χρόνου φαίνεται να επιβεβαιώνονται αφού εκτός από τις νίκες ο Ολυμπιακός του Πάμπου Χριστοδούλου, πείθει και με τη παρουσία του. Πλέον βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ένα τρίποντο μακριά από την εξάδα. 
 
 
Σαφώς και τα αποτελέσματα των μαυροπρασίνων είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς, αλλά όπως λέει και μια φράση, «αν δεν παινέσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει». Δεν μπορεί κανείς να παραλείψει από την όλη προσπάθεια του Ολυμπιακού την εξαιρετική σεζόν που κάνουν οι Πάρης Ψάλτης και Παναγιώτης Ζαχαρίου.
 
Από τη μια ο Πάρης Ψάλτης μετρά το απόλυτο 12 στα 12 και αυτό λέει πάρα πολλά. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός είναι βασικός και αναντικατάστατος σε ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου και αυτό τονίζεται γιατί είναι κοινό μυστικό πλέον ο τρόπος που προσεγγίζει τα παιχνίδια του ο πολύπειρος τεχνικός. Το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός τον ψώνισε από τον Ερμή. 
 
 
Από την άλλη έχουμε το «πουλέν» του Ολυμπιακού που ακούει στο όνομα Παναγιώτης Ζαχαρίου. Ήρθε το καλοκαίρι από την Πάφο και φρόντισε να συστηθεί με τον καλύτερο τρόπο στο Κυπριακό κοινό. Τέσσερα τέρματα και κλήση στην Εθνική μαρτυρούν αρκετά για την τεράστια εξέλιξη που έχει ο επίσης 23χρονος επιθετικός. 
 
Ο Ολυμπιακός, έχει καταφέρει μέσα σε ένα καλοκαίρι να κάνει μεγάλες μεταγραφές που του παρέχουν ένα μακροπρόθεσμο πλάνο. Και αυτό γιατί πολύ απλά, αν συνεχίσουν με αυτές τις παρουσίες δεν θα αργήσει να χτυπήσει η πόρτα για μεταγραφή. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας