Η επιστροφή της κανονικότητας στον Απόλλωνα και το ρεσιτάλ του Σωφρόνη

Η πολύ μεγάλη νίκη και η πολύ καλή εμφάνιση επί της Ανόρθωσης έφερε πολύ μεγάλη ικανοποίηση και ευφορία στις τάξεις των ανθρώπων του Απόλλωνα.

Αυτή τη νίκη τη χρειαζόταν, όσο καμιά άλλη στη φετινή σεζόν και την πέτυχε με εμφαντικό και απόλυτα πειστικό τρόπο. Το πλάνο του Σωφρόνη Αυγουστή βγήκε στον απόλυτο βαθμό και λειτούργησε στην εντέλεια, απέναντι σε μια πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα, όπως είναι η φετινή Ανόρθωση.

Για να έρθει η πολύ μεγάλη επιτυχία του Σαββάτου (14/12), χρειάστηκε να κάνει την κατάλληλη διαχείριση κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Αυγουστή. Ο Κύπριος τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας διάβασε τις αδυναμίες της ομάδας της Αμμοχώστου στο ημίχρονο, έβαλε στο παιχνίδι τον Γιάννη Γιαννιώτα και αυτός άλλαξε όλο τον ρου του αγώνα.

Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός έδωσε νέα πνοή στην ομάδα του και την έκανε πιο επιθετική, μετά από ένα πολύ μέτριο ημίχρονο σε φάσεις και ρυθμό. Μαζί με τον Φώτη Παπουλή, ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της πολύ σημαντικής επικράτησης. Βέβαια, από την άλλη, κανείς ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα δεν υστέρησε και όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Η προοπτική της επιστροφής σε πρωταγωνιστική πορεία γίνεται πράξη για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, αλλά το ζητούμενο είναι αυτό να συνεχιστεί με την ίδια προσήλωση, συγκέντρωση και σοβαρότητα και στα επόμενα πολύ δύσκολα παιχνίδια.

Το μόνο σίγουρο γεγονός, το οποίο μπορούμε να τονίσουμε, είναι πως η ομάδα της Λεμεσού επέστρεψε στην κανονικότητα, που την συνηθίσαμε τις προηγούμενες σεζόν. Η λαίλαπα Ιβάν Βουκομάνοβιτς αποτελεί, πλέον, μια μακρινή ανάμνηση και ένα κακό όνειρο για τους οπαδούς της ομάδας….
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»