Οι δυο μεταγραφικές ανάγκες του Μπεργκ στην Ομόνοια

Το ότι η Ομόνοια παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν και ενθουσιάζει τον κόσμο της, είναι κάτι που είναι πολύ γνωστό και χιλιοειπωμένο. Οι πράσινοι ανέβηκαν στην κορυφή, μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας, και έχουν ως μοναδικό στόχο να παραμείνουν εκεί και κατά τη διάρκεια της διακοπής των εορτών των Χριστουγέννων.

Με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ να απομένει, εύλογα ανοίγει η συζήτηση για τις επικείμενες μεταγραφικές κινήσεις των πρασίνων στην περίοδο, που μπαίνει σε λίγες μέρες. Το δεδομένο είναι πως η ομάδα θα ενισχυθεί, τουλάχιστον με δύο ποδοσφαιριστές.

Οι μεταγραφικές ανάγκες της ομάδας του Χένινγκ Μπεργκ συνοψίζονται σε δύο θέσεις. Αυτές του δεύτερου τερματοφύλακα, και ενός ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεσης. Ήδη, οι Νεόφυτος Λάρκου και Σίμος Ταραπουλούζης κοιτάνε πολλές περιπτώσεις που προτάθηκαν και που ενδιαφέρουν, για να είναι έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή για να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την ολοκλήρωση των μεταγραφών.

Οι δύο υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού των πρασίνων βρέθηκαν πρόσφατα στην Πράγα, όπου παρακολούθησαν υποψήφιους στόχους, αλλά έχουν βλέμματα και στο πρωτάθλημα μας, για ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν.

Ένα ζητούμενο που προκύπτει είναι και ποιοι θα αποχωρήσουν από το ρόστερ, για να έρθουν κάποιοι άλλοι στις θέσεις τους και οι εξελίξεις δεν θα αργήσουν να λάβουν χώρα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η πρόθεση είναι να βγει η Ομόνοια πιο δυνατή από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και να πετύχει τους μεγαλεπήβολους στόχους, που έχουν τεθεί από την αρχή της σεζόν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Ενδεχομένως αύριο η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το Απόλλων-ΑΕΛ, που δεν άρχισε ποτέ
Επικράτησε εύκολα του Οθέλλου και πέρασε στην επόμενη φάση ο Απόλλωνας
Οι ενδεκάδες ΑΠΟΕΛ και Πάφου για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Οι ενδεκάδες Οθέλλου και Απόλλωνα για τον αγώνα Κυπέλλου
Στον Άρη μέχρι το 2026 ο Μποάκι
Άνοιξε μέτωπο με την ΚΟΠ ο ΑΠΟΕΛ-Συγκρίνει την απόφαση για κόκκινη σε Ντράζιτς με φάση της Ομόνοιας
ΑΠΟΕΛ και Πάφος φορτσάρουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς-Μοιρασμένες οι αποδόσεις στη Fonbet
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικός αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ
Οθέλλος-Απόλλωνας ανοίγουν την αυλαία της Α΄φάσης του Κυπέλλου ποδοσφαίρου
Super Cup: ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς