Τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Ματ στην Ομόνοια

Για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, ο Ματ Νταρμπισάϊαρ θα απουσιάζει από κάποιο φετινό παιχνίδι της Ομόνοιας. Ο Άγγλος επιθετικός δέχθηκε την κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι που προηγήθηκε με τη Νέα Σαλαμίνα, έφθασε το όριο των τριών κιτρίνων καρτών και δεν θα είναι στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ για το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (22/12).

Πλέον, το ζητούμενο για τον Χένινγκ Μπεργκ είναι ποιος θα αντικαταστήσει τον πρώτο σκόρερ της ομάδας τη φετινή σεζόν. Στο ρόστερ για την επιθετική γραμμή, πέρα από τον Άγγλο, υπάρχουν οι επιλογές των Φεντόρ Μίκου και Ανδρόνικου Κακουλλή.

Ο Βενεζουελάνος επιθετικός επέστρεψε στη δράση μετά τον τραυματισμό του, όμως ο Μπεργκ δείχνει να μην τον εμπιστεύεται και πολύ μέχρι στιγμής. Ο Μίκου έχει παίξει σε έξι φετινά παιχνίδια της Ομόνοιας, μια φορά στο αρχικό σχήμα και πέντε ως αλλαγή. Στο σύνολο έχει 140 αγωνιστικά λεπτά.

Από την άλλη, ο Ανδρόνικος Κακουλλής είναι η ευχάριστη έκπληξη την φετινή σεζόν στην Ομόνοια. Έχει αγωνιστεί επτά φορές ως αλλαγή, μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και δείχνει στοιχεία ενός πολύ υποσχόμενου ποδοσφαιριστή, με όλο το μέλλον να είναι δικό του αν συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά στο γήπεδο.

Δεν αποκλείεται να επιλέξει και κάτι άλλο ο τεχνικός των πρασίνων για την κορυφή της επίθεσης. Το κενό στη συγκεκριμένη θέση είναι πολύ μεγάλο για το παιχνίδι της Κυριακής και άπαντες ελπίζουν αυτό να καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι ενδεκάδες ΑΠΟΕΛ και Πάφου για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Οι ενδεκάδες Οθέλλου και Απόλλωνα για τον αγώνα Κυπέλλου
Στον Άρη μέχρι το 2026 ο Μποάκι
Άνοιξε μέτωπο με την ΚΟΠ ο ΑΠΟΕΛ-Συγκρίνει την απόφαση για κόκκινη σε Ντράζιτς με φάση της Ομόνοιας
ΑΠΟΕΛ και Πάφος φορτσάρουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς-Μοιρασμένες οι αποδόσεις στη Fonbet
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικός αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ
Οθέλλος-Απόλλωνας ανοίγουν την αυλαία της Α΄φάσης του Κυπέλλου ποδοσφαίρου
Super Cup: ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup