Ο χαρακτήρας της Ομόνοιας και οι σκέψεις του Μπεργκ για την επίθεση

Την ευκαιρία να κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από πολλά χρόνια θα έχει η Ομόνοια, εάν κερδίσει στο ντέρμπι του ΓΣΠ την ΑΕΚ.

Είναι ένα πολύ σημαντικό και πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, αλλά αυτή καλείται να δείξει χαρακτήρα στα δύσκολα και να κερδίσει ένα κομβικό παιχνίδι, για τη συνέχεια της σεζόν.

Οι πράσινοι θέλουν να μπουν δυνατά από την αρχή για άλλο ένα παιχνίδι τη φετινή σεζόν και να σκοράρουν ένα γρήγορο γκολ. Αν γίνει αυτό, τότε θα γίνουν τα πράγματα πολύ πιο εύκολα γι’ αυτούς, με την συμπαράσταση των οπαδών τους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η συνταγή είναι γνωστή για τον Νορβηγό τεχνικό. Αλλαγές πολλές στο αρχικό σχήμα δεν προβλέπονται να γίνουν και είναι πολύ πιθανό η μοναδική αλλαγή του να αφορά την κάλυψη της απώλειας του Ματ Νταρμπισάϊαρ από την κορυφή της επίθεσης.

Την θέση του Άγγλου από την κορυφή της επίθεσης διεκδικούν με ίσες πιθανότητες οι Φεντόρ Μίκου και Ανδρόνικος Κακουλλής. Ο Βενεζουελάνος έχει ένα μικρό προβάδισμα, λόγω εμπειρίας, αν και ο Μπεργκ ίσως επιφυλάσσει εκπλήξεις, στα πρόσωπα που θα παρατάξει.

Το μόνο δεδομένο είναι πως οι πράσινοι έχουν όλες τις προϋποθέσεις μαζί τους για συνέχεια στις επιτυχίες και την παραμονή στην κορυφή, με την αλλαγή του χρόνου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Οι ενδεκάδες Οθέλλου και Απόλλωνα για τον αγώνα Κυπέλλου
Στον Άρη μέχρι το 2026 ο Μποάκι
Άνοιξε μέτωπο με την ΚΟΠ ο ΑΠΟΕΛ-Συγκρίνει την απόφαση για κόκκινη σε Ντράζιτς με φάση της Ομόνοιας
ΑΠΟΕΛ και Πάφος φορτσάρουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς-Μοιρασμένες οι αποδόσεις στη Fonbet
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικός αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ
Οθέλλος-Απόλλωνας ανοίγουν την αυλαία της Α΄φάσης του Κυπέλλου ποδοσφαίρου
Super Cup: ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης