Μέσα απ’ το σκοτάδι… ένα φως ανατέλλει για τον ΑΠΟΕΛ

Αποχαιρέτησε το 2019 με ήττα και κακή εμφάνιση ο ΑΠΟΕΛ, καθώς στο ντέρμπι με την ΑΕΛ που διεξάχθηκε για τη 14η αγωνιστική στο Τσίρειο εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε με 2-1. Οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς σε 11 αγώνες, ενώ θα δώσουν ακόμη τρία παιχνίδια που αναβλήθηκαν και εκκρεμούν άλλοι εννέα βαθμοί. 
 
Η αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ δεν ήταν η ανάλογη για ένα ντέρμπι, αφού όταν η ΑΕΛ έκανε το 1-1 στο παιχνίδι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, αλλά ούτε και να απειλήσουν ιδιαίτερα. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η χαμένη ταυτότητα στα ντέρμπι του άρρωστου ΑΠΟΕΛ
 
Οι πρωταθλητές, έφυγαν από το στάδιο της Λεμεσού χωρίς βαθμολογικό κέδρος, ωστόσο μπορούμε να πούμε ότι το κέρδος από τη από την χθεσινή (21/12) ήττα που μπορεί να κρατήσει ο σύλλογος της Λευκωσίας, είναι η πολύ καλή παρουσία του Άλεφ καθ' όλη τη διάρκεια του ματς.
 
Ο μέσος των γαλαζοκιτρίνων ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, αφού ήταν αρκετά κινητικός και διάνυσε αρκετά χιλιόμετρα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Χατζηλούκας: Δεν ξέρω τι έγινε όταν προηγηθήκαμε...
 
Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ με το άκουσμα της μεταγραφής του Βραζιλιάνου άσου στον Αρχάγγελο, ενθουσιάστηκαν και ανυπομονούσαν να δουν ένα Άλεφ, όπως την πρώτη του θητεία στο νησί μας στον Απόλλωνα. 
 
Κάτι που αναμφίβολα αρχίζει να γίνεται καθώς, ο 24χρονος μέσος εμφανίζεται πολύ πολύ πιο βελτιωμένος, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και δείχνει να βρίσκει τον παλιό καλό εαυτό του. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Οι ενδεκάδες ΑΠΟΕΛ και Πάφου για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Οι ενδεκάδες Οθέλλου και Απόλλωνα για τον αγώνα Κυπέλλου
Στον Άρη μέχρι το 2026 ο Μποάκι
Άνοιξε μέτωπο με την ΚΟΠ ο ΑΠΟΕΛ-Συγκρίνει την απόφαση για κόκκινη σε Ντράζιτς με φάση της Ομόνοιας
ΑΠΟΕΛ και Πάφος φορτσάρουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς-Μοιρασμένες οι αποδόσεις στη Fonbet
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικός αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ
Οθέλλος-Απόλλωνας ανοίγουν την αυλαία της Α΄φάσης του Κυπέλλου ποδοσφαίρου
Super Cup: ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup