Το σκηνικό με τις προσθήκες στον Απόλλωνα

Οι σκέψεις και οι διεργασίες είναι πολύ έντονες στον Απόλλωνα τις τελευταίες μέρες, σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου. Το σκηνικό, αναφορικά με τις προσθήκες, θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει σιγά σιγά, αφού ο στόχος είναι οι νέοι ποδοσφαιριστές να αφιχθούν το συντομότερο δυνατό στο νησί μας και να αρχίσουν προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Η κύρια προτεραιότητα των διοικούντων και της τεχνικής ηγεσίας είναι η απόκτηση ενός ποιοτικού επιθετικού κορυφής, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Ζελάγια και Γκακπέ. Υπάρχει μια λίστα με συγκεκριμένους στόχους, από την οποία θα προκύψει ο εκλεκτός για την επίθεση.

Παράλληλα με αυτό το θέμα, στην ομάδα της Λεμεσού κινούνται και για την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου, καθώς οι πολύ συχνοί τραυματισμοί του Φακούντο Περέιρα προβληματίζουν. Το όνομα του Αργεντινού Μαρτίν Τόνσο του Άρη Θεσσαλονίκης είναι σε περίοπτη θέση στη μικρή λίστα, όμως υπάρχουν και άλλα ονόματα στη λίστα.

Θυμίζουμε πως υπάρχουν δύο κενές θέσεις στον Κατάλογο Α’, αφού η αποχώρηση του Καρ και η οριστική διαγραφή του Ρομπέρζ από το ρόστερ, καθιστούν πολύ πιο εύκολο το έργο των διοικούντων και του Σωφρόνη Αυγουστή για τις απαραίτητες προσθήκες.

Δεν αποκλείεται η ομάδα της Λεμεσού να αποκτήσει και ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή για τον κατάλογο Β’, θέλοντας να υπάρχει ακόμα μια λύση για την νευραλγική αυτή γραμμή στο υπόλοιπο της σεζόν.

Το δεδομένο είναι πως οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Απόλλωνα θα είναι άμεσες και η πρόθεση είναι η ομάδα να βγει πιο ενισχυμένη, για να διεκδικήσει τους στόχους της.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Καίει την ΑΕΛ η απόφαση Βρυωνίδη για το ντέρμπι-Απορρίπτει τα περί πολιτικών παρεμβάσεων
Μοίρασε πρόστιμα και αποκλεισμούς ο Αθλητικός Δικαστής
Απαντά στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ-«Προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε»
Στον Απόλλωνα οι τρεις βαθμοί του ντέρμπι-Επέβαλε ποινές κεκλεισμένων ο Βρυωνίδης
Φωνάζει για τη διαιτησία του Super Cup η Πάφος-Ζητά ξένους διαιτητές
Πυροδότησε βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Ανακοίνωσε καταρχήν συμφωνία
Δεν ικανοποίησε τον Μπέλετς η εμφάνιση ΑΠΟΕΛ στο Super Cup-«Δεν ήμασταν τόσο καλοί»
Άλλος ένας τίτλος για τον ΑΠΟΕΛ-Κέρδισε την Πάφο και κατέκτησε το Super Cup
Ενδεχομένως αύριο η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το Απόλλων-ΑΕΛ, που δεν άρχισε ποτέ
Επικράτησε εύκολα του Οθέλλου και πέρασε στην επόμενη φάση ο Απόλλωνας